Hoteller i nærheden af Centerville, Texas

Hoteller i nærheden af Centerville, Texas

Centerville er en meget lille by i Leon County i central-østlige Texas, halvvejs mellem Houston og Dallas. Byen ligger 20 minutter fra den udendørs fritidsaktiviteter på bakketop søen og søen kalksten. Gæster, der bor i Centerville kan nyde roen østlige Texas, samtidig have nem adgang til shopping og restauranter i Jewett og bøfler.

Woodbine Hotel og Restaurant

Woodbine Hotel og Restaurant er et Bed & breakfast-stil logi beliggende i Madisonville, Texas, som er 22 miles fra Centerville. Hotellet tillader ikke ryge inde, men tillader det på verandaen. Alle værelserne er på anden sal, og der er ingen elevator. Hotellet tillader børn, men foretrækker gæster ikke at bringe dem på grund af de knuses antikviteter i hele ejendommen. Gæsterne kan medbringe små kæledyr, der er på loppen medicin, som en chihuahua bor på ejendommen. Hotellet kan rumme 17 personer på én gang, og samtlige værelser har trådløs internetadgang, eget badeværelse og kabel-tv. Restauranten serverer en varm morgenmad hver morgen samt frokost og middag. Restauranten er lukket mandage.

Woodbine Hotel og Restaurant209 N. MadisonMadisonville, Texas 77864936-348-3333woodbinehotel.com

Comfort Inn

Comfort Inn er 16 miles fra Centerville i Buffalo, Texas, kun 10 minutter fra søen kalksten. Hotellet ligger også i nærheden af Richland kamre Reservoir og vandreture på kornel stier. Det er i gåafstand fra adskillige restauranter og shoppingcentre. Gæsterne kan nyde den udendørs swimmingpool og gratis kontinental morgenmad. Der er 50 værelser i hotel. Enkelt og dobbelt værelser er til rådighed, hver med et mini-køleskab, kabel-tv og højhastigheds-internetadgang. Hotellets business-center inkluderer fax og kopi maskiner. Der er også en rasteplads på ejendommen og mønt-opererede vasketøj faciliteter for gæsterne.

Comfort Inn2620 vest handelBuffalo, Texas 75831903-322-9090www.comfortinn.com

Comfort Suites

Comfort Suites ligger 17 miles fra Centerville i Jewett, Texas, og inden for gåafstand af Jewett Civic Center og loppemarked Jewett. Det er en kort køretur fra bakketop søen og søen kalksten. Hotellet har 62 værelser, herunder single og double occupancy værelser. Hvert værelse har et fladskærms-tv, højhastigheds internetadgang, og en mikrobølgeovn og minikøleskab. Gæsterne kan nyde den udendørs swimmingpool og spabad samt gratis kontinental morgenmad. Mødeforum kan rumme 20 personer. Der er en on-site vaskerifaciliteter, og parkering er gratis.

Comfort Suites120 South Main St.Jewett, Texas 75846903-626-7777comfortsuites.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com