Hvorfor du Cool basen før at omdanne det til is?

Is er overraskende nemt at lave derhjemme, med eller uden en ismaskine. Men du bliver nødt til at forstå nogle grundlæggende begreber. Man er næsten uforanderlig indstilling at lade din creme base cool for mindst et par timer, eller helst natten over, før du går videre til at gøre op is. Det kan være frustrerende, især på varme dage når du ser alvorligt frem til din behandling, men der er gode grunde herfor.

Grundlæggende fysik

Basen krydret for næsten enhver is opskrift består af creme, sødet med sukker og fortykket med enten æg--den klassiske version-- eller gelatine. Blandingen er næsten altid opvarmede, for en række årsager. Den afvikler eller "denaturerer" proteinmolekyler i cremen, giver en jævn konsistens. Det hjælper også at opløse sukkeret, og både æg og gelatine kræver varme at gøre deres arbejde af fortykkes blandingen. Dette betyder, at basen er normalt varm eller i det mindste varme, når den er færdig. For din færdige is at have bedst muligt tekstur, det skal fryse hurtigt, og et godt kølet base hjælper med at. Det er bare grundlæggende fysik.

Smag ting

En af årsagerne til ice cream varige popularitet er, at det er tilgængeligt i varianter der passer til næsten enhver smag, fra klassisk vanille, jordbær og chokolade til eksotiske muligheder såsom bacon-flavored eller safran-flavored. Uanset hvilken opskrift, du har valgt at gøre, en vigtig del af processen infusion af din smag i base blandingen. For eksempel skal vanille bønner simmered i cremen, mens aroma uddrag er tilføjet sent i processen, når basen er kogt. I begge tilfælde lader base hvile og køle før det frosne giver smagsstoffer ekstra tid til at indgyde i hele basen og forbedre sin smag.

Æg ting

Klassiske is opskrifter er lavet fra en creme base, fortykket med hele æg og ekstra æggeblommer. Disse er blandt de rigeste af is, og det er æggeblommer, der giver franske vanille is dens karakteristiske bleg gul farve. De fleste opskrifter for æg-baserede is anbefale køle den base natten før churning, selvom kun få forklare hvorfor. Emulgatorer i æggeblommer fortsætte med at arbejde som creme sidder, bindende fedt og væsker sammen i en jævn konsistens. Det er ikke altid påvises ved smag testere--det er god is, uanset hvad-- men alderen basen vil normalt fryse til en lysere, blødere konsistens.

Efterbehandling jobbet

Hvis du har en ismaskine, er den endelige nedfrysning en enkel proces. Modeller med indbygget køling skal kun være tilsluttet og tændt. Billigere modeller bruger en gel-fyldt reservoir til at fryse is ved kontakt, med en manuel eller motordreven pagaj skrabe de frosne creme fra siderne af enheden. Uden en ismaskine, kan du blot fryse base i en flad skål eller beholder. Det vil være tætte og hårdt, men du kan gøre det lysere ved at behandle det i et par sekunder i din foodprocessor. Alternativt kan du slå det i din stå mixer med en kold skål og padle. Enten teknik tilføjer luft, lettelse og opblødning af is.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com