Kan tørret æg nudler udløber?

Kan tørret æg nudler udløber?

Tørret æg nudler er en enkel mad med kun et par ingredienser - mel, æg, vand og salt. Ligesom de fleste korn-baserede fødevarer sidste de i lang tid i opbevaring. Selv om de ikke er tilbøjelige til at forkæle hvis du gemme dem korrekt, forværres deres kvalitet og smag over tid. Når du er i tvivl, skal du smide dem ud.

Kvalitet

De fleste producenter placerer en "brug-af" dato på poser af æg nudler. Fordi æg nudler er lavt proteinindhold og lavt fedtindhold, de forkæle sjældent, men de risikerer at miste smag eller kvalitet. Brug-efter dato angiver datoen for at bruge dem af den bedste kvalitet. Æg nudler kan bruges i mindst to år efter denne dato, selv om de ikke måske smager så godt.

Opbevaring

Hvor længe æg nudler sidst afhænger næsten udelukkende af din opbevaring metoder. Hvis gemt i en varm pantry, vil de miste kvalitet hurtigt. Gemme dem i et mørke, kølige beliggenhed og de vil vare i lang tid. Når det kommer til opbevaring af fødevarer, er fjenderne lys og ilt. Hvis du kan fjerne disse to komponenter, holder mad meget længere. Hvis du gemmer æg nudler uåbnet i deres tasker inde tin dunke med ilt absorber pakker i dåser, kan de vare op til 30 år.

Sikkerhed

Selv om æg nudler kan normalt opbevares sikkert i lange perioder, kan visse betingelser gøre dem usikre. Hvis æg nudler har været udsat for fugt, kan de udvikle mug. Hvis du bor i et fugtigt klima, vil ikke de vare så længe. Kassér eventuelle æg nudler, der er misfarvet eller har en off-smag eller lugt. Når det drejer sig om fødevaresikkerhed, er det bedre at fejle på siden af forsigtighed.

Brug

Lav natrium og fedt, tørret æg nudler er en god kilde til kulhydrater. Føje dem til kylling noodle suppe eller rør dem i cremet gryderetter. Æg nudler danne base for traditionelle solide retter, såsom oksekød Stroganoff, kylling paprika og oksekød Bourgogne. Kog dem i kogende vand, indtil de er møre og hæld vandet før servering. Når tørret æg nudler har været skal kogt, de være nedkølet og anvendes inden for to dage. Gemme friske æg nudler i køleskabet og bruge dem ved at sælge dato på pakke - typisk et par uger. Du kan også fryse friske nudler til længere opbevaring.


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com