Sådan installeres en Marine Radar

Sådan installeres en Marine Radar

Med fremkomsten af mikroprocessorer kom radar ud af den mørke middelalder. Den fejende linje af lys på en dim skærmen gav måde at flade LCD-skærme, som viser et detaljeret billede af det omgivende havmiljø. Radar udvider din vision om natten, i tåge, regn og andre betingelser for reduceret eller begrænset synlighed. En anden virkning af 21st century teknologi på radar er forenkling: enhver båd ejer med en minimal viden om hans båd elektrisk system kan installere radar på hans båd.

Instruktioner

• Kravle ind under dit fartøj dashboard, og kigge efter eventuelle ledninger i området under det sted, du planlægger at montere din radar. Hvis ledninger er til stede, flytte den til side hvis det er muligt, og brug gaffatape til at holde det ud af vejen, mens du bore monteringshullerne og hul til visningen radar ledning og antenne ledningen.

• Indstille monteringsbeslaget på dash eller kontrol-konsollen på den placering, du har valgt for din radar. Mark placeringen af monteringshullerne i bunden af beslaget på konsollen, ved hjælp af en fedt blyant. Fjerne beslaget, og bor en 1/8-inch pilot hul i streg for hver monteringshul, samt en 1/2-inch hul til at rumme antenne bly og skærmens netledning.

• Vende beslaget til instrumentbrættet, line up monteringshullerne i beslaget med pilot huller i instrumentbrættet, og drev monteringsskruer gennem monteringshullerne på beslaget og til dash, ved hjælp af en skruetrækker.

• Sat displayenheden i beslaget, og spænd de justeringsknapperne--som passer ind i beslaget--for at holde enheden på plads. Drop rød, pre sammenvoksede netledningen og den sorte jordledningen gennem 1/2-inch hul.

• Brug skabelonen, der ledsager scannerenheden for at markere monteringshul steder for scanner (den radar scanning antenne) på det højeste punkt af fartøjet. Bore monteringshullerne, og indstille scanneren i sted, tilpasse hullerne på basis af scanneren med huller du boret. Drop bolte leveres med scanner gennem hullerne, tråd nødder på bolte, og Spænd møtrikkerne med en momentnøgle til det drejningsmoment, der er angivet i vejledningen scanner.

• Skubbe center pin PL-259 stik for enden af coax antennekabel til stikket mærket "OUT" eller "OUTPUT" på basis af scanneren. Skrue kraven over tråde på den antennestikket.

• Løsne et af skruerne på magten bus, wrap strømledning røde pre sammenvoksede antenne med uret omkring det, så spænd skruen. Løsn skruen på fælles grundlag, wrap af antennen sort grundstødning wire mod uret omkring det, og stramme skruen.

• Rute resterende slutningen af coax antennekabel til radar skærmen ad den mest direkte rute, der ikke skaber en fare for ombordværende. Går det igennem 1/2-inch hul i instrumentbrættet at slutte det til den kvindelige "MYREN" eller "Antenne" PL-259 stik på bagsiden af skærmenheden radar.

• Gå under stregen igen. Løsne et af skruerne på magten bus, wrap røde pre sammenvoksede strømledning med uret omkring det, så spænd skruen. Løsn skruen på fælles grundlag, wrap sort grundstødning wire mod uret omkring det, og stramme skruen.

Tips & advarsler

  • Husk at "Navigation regler" genkende radar som en "støtte" kun. Radar kan vise dig, at et andet fartøj nærmede sig rundt om en bøje i en flod, men afhænge ikke radar oplysninger alene ved etablering af et handlingsforløb.
  • Sørg for scanning antennen monteres højt nok, at folk i båden ikke vil blive ramt af roterende antennen. Antennen skal være langt nok over hovedet af enhver person om bord på båden, når han stående, den radar scanning antenne er i det mindste 21 inches over hans hoved.
  • Dokumentationen af de enkelte radar oplysninger på den mindste afstand mellem radar displayenheden, scanning antennen og din båd magnetisk kompas.
  • Du kan justere eller reparere til din radar, der ikke involverer åbning radar eller scanneren. Justeringer af "værker" skal foretages af et føderalt autoriseret tekniker.
  • Slukke radaren, hvis du skal stå lige foran scanner en eller anden grund. Selv om det ikke vil lave mad du eller fratage dig en chance på børn, producerer scanneren stadig "hårde stråling", der kan have langsigtede virkninger.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com