Sådan erstatte lynlåsen i en brudekjole

Sådan erstatte lynlåsen i en brudekjole

Bare et par dage før ceremonien, du prøver på din brudekjole og finde, at med alle de seneste fester, du fik et par pounds. Som du push og pull at få lynlåsen, hører du uheldigt "ping", som angiver, at lynlåsen er brudt. Du er ikke virkelig handy med en symaskine, og du har ikke tid til at tage kjolen til en dameskrædder. Selv hvis du kunne erstatte lynlåsen, ville et nyt gøre kjolen bare så stram. Den bedste løsning er at erstatte lynlåsen i din brudekjole med et moderigtigt korset tilbage.

Instruktioner

Sletning af lynlås

• Der er afsat en ren flade arbejdsområde uden nogen skarpe kanter, der kunne hage brudekjole. Sted kjolen med billedsiden nedad, således at lynlåsen viser.

• Brug et søm ripper til at adskille lynlåsen forsigtigt fra kjolen. Fjerne alle løse tråde.

• Måle længden af lynlåsen med en lineal. Afgøre, hvor meget af den længde, du ønsker at være corseted og hvor meget af søm (dvs. fra bunden af lynlåsen) kan du afslutte i hånden. Husk at du skal være i stand til let slip på kjolen samt slip ud af kjolen.

Afhængigt af hvor toppen af kjolen når på din ryg, længden af området for korset snørebånd kunne udvide 10 inches eller længere. Brug lige stifter til at markere denne måling.

Tilføje korset sløjfer

• Mark med lige ben hver 1 tomme langs begge sømme (hvor lynlåsen havde tidligere været) på indersiden af kjolen. Dette er, hvor du vil indsætte korset sløjfer af cording. Sikre, at begge sider af kjole match.

• Skær hver pyntesnore sløjfe omkring 3 inches lang, ved hjælp af en saks. Sløjfe det ind i en "U" form og pin på plads. Hver løkke skal gå lidt udenfor kjolen og opfylde løkke på anden siden af kjolen. Sy med en nål alle sløjferne på plads på indersiden af kjolen. Pas på ikke at sy hele vejen gennem kjolen; syningen skal kun vise på indersiden. Fjern alle ben.

• Tråd silke båndet gennem korset loop huller fra top til bund. Ende i en perfekt bue. Før threading båndet, skal du vedhæfte nogle dekorationer, der passer til din brudekjole---som pailletter, beading eller frø perler---på båndet for ekstra flair. Sikre, at disse dekorationer ligge fladt nok langs båndet, således at de passer inde i sløjfer.

Tips & advarsler

  • Prøv på kjole i hele processen for at sikre det passer ordentligt. Fordelene ved et korset er at det giver mulighed for ekstra værelse, men det kan stadig være bundet så stramt eller løst som du ønsker at give en perfekt pasform.
  • Hvis der er for stor en kløft mellem begge kanter af stof under korset snøring og for meget hud viser, kan du ønsker at tilføje en beskedenhed panel af hvide blonder eller satin under snøring. Har en assistent sikkerhedsnål panelet på plads (forlader i benene) før hun snørebånd op kjole; eller du kunne tilføje nogle snaps for at sikre panelet på plads.
  • Du kan også købe korset kits, at erstatte lynlåsen på kjoler.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com