Hvad er en god klipning for tykt hår?

Tykke hår har et ry for at være uoverskueligt, men med den rigtige frisure og teknik, kan du oprette smukke haircuts med meget tykt hår. Nøglen til en stor klipning for tykt hår er at opnå den rigtige hår volumen og længde.

Lag

Stump haircuts årsager tykt hår synes at have for meget volumen i bunden, giver det en trekantet form. Lagdelte haircuts fungerer godt på tykke hår, fordi lag varierer niveauet af dybde i hele håret. Ved at variere hårets tykkelse i hele, bliver hår mere håndterbar.

Længde

Opt for medium længde eller lange hår, hvis dit hår er tyk. Korte frisurer skabe for meget fylde i enderne af dit hår og få det til at have en champignon form. Hvis du vælger en kort stil, Sørg for at lag hår nok til at minimere hævelser i bunden af dit hår.

Undgå pandehår

Pandehår tendens til ikke at ligge fladt på dit ansigt, hvis du har tykt hår. Vælge i stedet stilarter med lag der indrammer ansigtet.

Tips

Brug en god balsam efter hårvask og kam gennem håret, mens det er vådt. Dette vil tæmme krus og gør håret lettere at detangle. Undgå slag tørretumblere, flade Strygejern og andre varme styling redskaber så ofte som muligt. Disse processer strimler fugt fra håret og tilføje krus.

Berømthed ser

Berømtheder med tykke hår omfatter Penelope Cruz, Mariah Carey og Alicia Keys.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com