Problemer med narkotika i sport

Atleter er rollemodeller, og små børn ser op til dem og ønsker at være ligesom dem--undtagen atleter, der bryder loven og tage illegale stoffer. Nogle atleter tage medicin for at forbedre fysisk ydeevne; andre dem for euforien forårsaget af stoffer. Skadelige bivirkninger kan forekomme fra stofbrug når dyrker sport, fordi en masse af fysisk aktivitet er påkrævet til og fra retten, felt og spor.

Dopingkontrol

Professionelle idrætsudøvere udsættes for dopingkontrol. Nogle sport teste atleter tilfældigt, som forbyder dem at bruge produkter, der kan klare stofferne ud af deres system. Dette kan betragtes som en krænkelse af privatlivets fred, men når atleter underskrive kontrakter, test er et krav om at få tilladelse til at spille. Hvis medicin er fundet i dit system, bortset fra juridiske irettesættelser, kan du suspenderet og permanent udgivet fra ligaen.

Steriods

Steroider bidrage til at kontrollere betændelse i kroppen. Steroider er ulovlige uden recept, og atleter fanget under dem kan smidt ud af deres sport ligaen og eventuelt sendt i fængsel. Steroider forsinkelse træthed og skabe en følelse af eufori. Narkotika styrke en atletens evne til at spille, men bivirkninger kan være skadelige. Side effects omfatter vrangforestillinger, forhøjet blodtryk, øget aggression og hjerteanfald. Læger ordinere disse lægemidler for dem, der har brug for dem, men de er ikke ordineres til at opbygge muskler.

Kokain

Kokain, en kraftfuld nervesystem nydelsesmiddel, er det ulovligt at have - både i landet og i sport. Kokainmisbrug kan forringe regulering af kropstemperatur under sports aktivitet. Brugere kan opleve unormal eller sløret syn, som kan skade andre spillere på retten eller felt eller i ringen. Kronisk hovedpine, slagtilfælde og pludselig død kan også forekomme.

Marihuana

Marihuana har bevist, at hindre udførelsen af atleter og forringe deres bedre dom. Brugen af dette stof ikke kun sætter atleten i fare måde, men også de andre atleter på retten og felt. Indtagelse marihuana kan resultere i skade når atleter deltager i vægt uddannelse og løft.

Ry

Narkotika er forbudt universelt i sport, i stor del på grund af mængden af aktivitet involveret. Holdejerne i Sport har investeret tid og penge i deres hold, og de negative virkninger af narkotika kan påføre dem til at miste spillere og ansigt latterliggørelse fra tilskuere og fans. Udover skadelige virkninger har narkotika på spillere, sport ligaer har omdømme at opretholde offentligheden og fans. Narkotika er ulovlige, og atleter er ikke en undtagelse. Atleter er rollemodeller for unge børn og bør lære dem at sige nej til narkotika.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com