Hvordan man laver en brugerdefineret skjorte

Gør toldmyndighederne skjorter kan være en arbejdskraft af kærlighed, den måde at gøre en erklæring eller en måde at gøre en fortjeneste. Ved hjælp af lyse farver er godt for kid's skjorter, logoet skjorter fremme en virksomhed eller hvis du bare vil din idé at skille sig ud. Hvis du vil lave den brugerdefinerede skjorte til et familiemedlem vil du vide hvilke farver de bedst kan lide og har ikke noget problem at skabe det perfekte design. Hvis du er i tvivl er det bedst at bruge mere dæmpede farver. Brug din fantasi for design og have det sjovt.

Instruktioner

• Beslut hvilke farve trøje du skal bruge og købe transfer papir. Sorte skjorter bruger én type af transfer papir og whilte eller lys farvet skjorter bruger en anden type af transfer papir. Bare sørg for at købe den korrekte for hvad du har i tankerne. Også Sørg for transfer papir er kompatibel med den printer, du vil bruge.

• Brug uanset design program, du har tilgængelig på din computer for at overføre ideen fra din fantasi til virkelighed. Hvis du har intet andet program kan du bruge Paint, som er på de fleste helst computer. Du kan også have mulighed for at trække dit design på papir og scanne det ind i computeren. Enten måde er acceptabelt, så længe du får designet måde du kan lide det.

• Print design. Det er altid bedst at udskrive en prøve på computer før du bruger enhver overførselspapir. Denne måde, du ved, at det er præcis, hvad du ønsker før spilde nogen af de højere prissat papir. Hvis design er til din smag, gå videre og udskrive det på transfer papir. Sørg for at indstille dine printerindstillinger for at 'spejle' Hvis du bruger ord i dit design, så de vil dukke op den korrekte måde engang stryges på skjorten.

• Læse etiketten for at se, hvad varme indstilling jern bør være på for typen materiale du bruger. Varme jern til indstillingen ordentlig varme. Brug en pudebetræk på toppen af en tabel for de bedste resultater, når du laver den faktiske Strygning. Strygebrætter er ofte rystende og derfor ikke tilrådeligt. Transfer papir kommer med instruktioner om at få designet fra papiret og på din brugerdefinerede skjorte i tilfælde af at du har brug for hjælp.

• Efter den Strøget på design er afkølet du kan skrælle transfer papir. Derefter er din brugerdefinerede skjorte færdig og klar til slid.

Tips & advarsler

  • Husk at ændre printerindstillingerne.
  • Være forsigtig med at bruge jernet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com