Hvordan man beregner overskriften af en flyvevej

Flyvevejen i et fly er retning af flyvning, der er rejst i forhold til jorden. Overskriften er den retning vises på kompasset. For at bestemme den overskrift, der vil tillade fly til at flyve på den planlagte flyvevej, skal du kompensere for vinden og forskellen mellem sand og magnetiske nordpol. Fly flyver en overskrift, der er forskellig fra flyvevejen ligner en bil i en skid. Forsiden er pegede i en anden retning end kørselsretningen.

Instruktioner

Ægte kursus

• Trække dit kursus på kortet. Brug en blyant og lineal af plotteren til at tegne flyvevejen.

• Juster plotteren. Placer midten af plotteren over et punkt, hvor flyvevejen krydser en tekstlinje længdegrad.

• Læse den sande kursus. Med en fast plotter, lineal vil blive justeret med linjen, kursus, og den sande kursus bliver antallet over tekstlinje længdegrad.

Ægte overskrift og magnetiske overskrift

• Bestemme vindens hastighed og retning. There are a variety of Internet sources, including www.aviationweather.gov, which is operated by the National Weather Service.

• Bestemme ryglænets vind-korrektion. Bruge en E6B flight computer efter eget valg. Der er en række mekaniske og elektroniske flyvning computere, hver især har forskellige instruktioner. Den ene ting er til fælles de nødvendige data. Du skal indtaste vindhastigheden, vindretningen, den sande kursus og flyvehastighed planlagt for flyvningen. Computeren vil afgøre, hvor mange grader venstre eller højre flyet skal vende den sande kurs til at opretholde en lige linje.

• Bestemme den sande overskrift. Hvis vinden-korrektion vinkel til venstre, subtrahere vinkel i grader fra den sande kurs. Hvis det er til højre, tilføje vinklen. For eksempel, hvis den sande kursus er 270 grader (vest) og korrektionen er 10 grader til venstre, være vil sande overskrift 260 grader (sydvest).

• Bestemme den magnetiske overskrift. Dette er den faktiske overskrift, der vises på kompasset. Find linjen isogonic trykt i tværsnit diagrammet langs din flyvevej. Hvis antallet er en grad mod vest, føje den til den sande overskrift. Hvis det er mod øst, trække det fra den sande overskrift. En sand overskrift 260 grader med en 3 graders vestlig linje vil være en magnetisk 263-universitetsuddannelse.

Tips & advarsler

  • Bruge checkpoints på kortet mindst hver 20-40 minutter til at fastslå, hvis din position skal justeres for at forblive på den ønskede flyvevej.
  • Skal du læse vejledningen på en flyvning computer og plotter du vil bruge til beregning af overskrifter.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com