Napoli Beach & Golfresort

Napoli Beach & Golfresort

Naples Beach Hotel and Golf Club er et feriested i det sydlige Florida, on-site championship golf og en verdensklasse luksus day spa. Det byder på omfattende faciliteter og en inclusive resort oplevelse. Ud over omfattende aktiviteter for voksne byder Resortet også børn, med gratis strand Klub 4 børn.

Accommodations

Naples Beach Hotel and Golf Club har seks beachfront beboelsesejendomme med 319 værelser og suiter, herunder værelser med to dobbeltsenge, 2 queensize-senge og en konge seng; suiter med tekøkken, stue, soveværelse og køleskab; og effektivitetsgevinster, med soveværelse og tekøkken. Byder på tropiske indretning og komfortable møbler og nyligt remodeled bad, værelserne er udsmykket med værker af lokale kunstnere og omfatter moderne bekvemmeligheder såsom fladskærms-tv, trådløst Internet, køleskab og værdiboks, og mange har også våd barer.

Faciliteter

Udover golf og spa tilbud har 125-acre Naples Beach Hotel og Golf Club en tenniscenter, beachside swimmingpool og et komplet fitnesscenter. Resort sammensatte indeholder også flere restauranter, en sunset beach bar og en konvention og firmafunktion facilitet. Der er også seks detailbutikker, for alle dine resort behov--The Golf Shop, The Spa Shop, The Tennis Shop, The Beach butik, The Pool Shop og The Seminole butik.

Spisning

Naples Beach Hotel and Golf Club har flere full-service spise steder på webstedet, hvoraf flere også tilbyde roomservice. Fra Everglades værelse, hvor der serveres brunch hver dag, at HBS på bugten og serverer gode bøffer og regionale skaldyr, har feriestedets restauranter noget for enhver smag. Derudover har hotellet Sunset Beach Bar--stemte "Bedste sted at fange et Southwest Florida solnedgang" af Gulfshore Life magazine og "Bedste strand Bar i Napoli" af Travel Channel.

Golf

Resort golf course blev oprindeligt købt i 1920-erne, og er den ældste kursus i Napoli. Par-72 mesterskabsbane har måler 6,488 yards og været opdateret og moderniseret mange gange. Golf club tilbyder også en ny full-service pro shop og omklædningsrum faciliteter, og individuel og gruppe lektioner er tilgængelige. Praksis faciliteter omfatter en warm-up range, et kort spil område og en 14.500 m² stor puttinggreen.

Spa

Naples Beach Hotel and Golf Club Spa er en full-service luksusspa. Pakker i alle prisklasser tilbyder spa en beroligende erfaring til rådighed for alle gæster. Ud over massage, hydroterapi og krop og ansigtsbehandlinger tilbyder spa også fitness tilbud som yoga, dans og meditation.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com