Hvordan man besøge Lafayette Reservoir i Lafayette, Californien

Hvordan man besøge Lafayette Reservoir i Lafayette, Californien

Lafayette Reservoir er et godt sted at tilbringe en dag eller bare at gå en tur til at komme væk fra folkemængderne. Denne uventede naturlige flugt er midt i travle forstæder Fællesskaber i øst San Francisco Bay Area. Medmindre du ved, det er der du kan ikke engang klar over som du passerer den obskure indgangen til parken i Lafayette. En lille snoede bakke og en tynd vej er en skat til rådighed for offentligheden. Lafayette Reservoir er et vidunderligt sted for gruppe sammenkomster, familie sammenkomster eller bare for at tage hunden til en gåtur.

Instruktioner

• Parkere din bil i Reservoirets parkeringsplads, når du ankommer til toppen af bakken og Indtast park grunde. Der findes to typer af parkering. En er kortsigtede målte parkering for dem, der kommer for kortere ophold. Den anden er den dyrere langsigtede parkering til rådighed for hele dagen. Gå gennem porten til der. Du kan få årlige park passerer, hvis du går til reservoiret alot. Der er ingen camping tilladt, så natten parkering ikke er en mulighed.

• Tag en pause på en picnic eller visning områder i parken. Der er nogle tabeller nede ved vandet på flydende metal molerne. Du kan se vandet og den lokale dyreliv, der bugner der. Visningerne er opløftende og fredelige. Dette er et dejligt sted at bringe en madpakke eller en bog, hvis du bare ønsker at komme væk i et par timer. Hvis du vil kan du reservere en rasteplads for en særlig begivenhed. Der er et gebyr for denne service.

• Bringe børnene til at nyde området fantasy-lignende legeplads for børn 12 og under. Det ligner en træ slottet slags og er forsvarligt indhegnet med et charmerende træ hegn med personlig, håndlavede børns håndaftryk fliser i levende farver. Lad dem køre rundt på den græsklædte bjergsiden og nyde den friske luft.

• Tage hunden, også. Denne park tillader hunde, hvis du holde dem på en snor og afhente enhver lille præsenterer de muligvis ønsker at efterlade. Parken giver selv tasker til din rådighed i begyndelsen af gangbro nær parkeringspladser.

• Tage en pit stop, hvis du har brug for, fordi badeværelser er tilgængelige. Disse er ikke din standard badeværelser, så kommer parat. Disse er meget grundlæggende badeværelser med ingen dræn og en plads over et hul. De arbejde, selv om.

• Medbring scootere, skøjter, cykler eller rulle vinger at ride på Lafayette Reservoir, men kun på visse dage. De er tilladt på søndag morgen indtil 11: 00 og på tirsdage og torsdage fra middag indtil lukning.

• Fiske på reservoir for en $4 dagligt gebyr. Vandet er fyldt med frisk fisk, herunder aborre, bas og meget mere.

• Besøg Lafayette Reservoir helst du indkvartering. Det er åbent hver dag i året. Det tager kun kreditkort eller kontanter. Undtagelserne er den årlige passerer og picnic reservation gebyrer. Checks accepteres for dem. Gå ud og udforske dette skjulte skat. Det er en forfriskende sted at røre natur midt i civilisation.

Tips & advarsler

  • Fordi reservoiret er en kilde for drikkevand til San Francisco Bay Area, er svømning ikke tilladt. Nonmotorized sejlads er tilladt hvis du medbringe din egen, og der er et sted, hvor du kan leje padle både det du ønsker at gå på vandet.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com