Sådan bruges en Sai våben

Sådan bruges en Sai våben

Selv om æren for opfindelsen af Sai er almindeligt givet til Okinawa, kan oprindelsen af våben faktisk kan spores tilbage til Indonesien og Malaysia. Våben senere spredes til Indien, Kina, Japan og Thailand. Selvom ikke meget effektiv som en offensive våben, blev or en næsten perfekt defensive våben, især i en tid, når de fleste kampe var færdig med stabe eller sværd. Sai, normalt anvendes i par med en i hver hånd, kan let blokere slag og afvæbne modstandere. Hvis du nogensinde har været nysgerrig om hvordan at bruge dette gamle våben, Hold læsning for at lære at bruge en Sai våben.

Instruktioner

Sådan bruges en Sai våben

• Greb Sai korrekt. Den ideelle metode til gribende din Sai er wrap din fire fingre omkring håndtaget og Placer din tommelfinger på toppen af håndtaget, på det sted, hvor håndtaget og center klinge mødes. Greb sætter hånden i en position svarende til at gøre en thumbs up symbol. Dette er ideelt, fordi det gør det hurtigt og nemt at skifte dit greb fra en hvor du holder Sai oprejst til en hvor du holder det nede, som vagt løber langs den under side af underarmen.

• Blokere dine modstandere angreb. Da din modspiller forsøger at slå med sit personale våben, spin Sai i din dominerende hånd omkring. Dette vil være Sai i din højre hånd hvis du er højrehåndet, eller en i din venstre hånd, hvis du er venstrehåndet. Hvis du bruger greb beskrevet i trin 1, det skal være nemt at slå Sai, så du holder håndtaget i håndfladen, med de centrale klinge af Sai kører den fulde længde af den under side af albuen. På denne måde fungerer Sai næsten som en exoskeleton, så du kan blokere slag uden at beskadige dine ben eller muskel, da slag kun kommer i direkte kontakt med den hårde stål af Sai blade.

• Krog våben. Når din modstanders strejke er blevet blokeret, skub en af udenfor tænderne (kaldet yoku) over personalet, således at personalet er klemt inde mellem yoku og center blade. Du kan også give or en lille twist netop at styrke den bindende virkning af din greb på personalet. Du har nu hooked våben for at forhindre modstanderen i stand til at trække personale som forberedelse til endnu et slag.

• Frakoble din modstander. Med Sai i din dominerende hånd at holde personale under kontrol bruge or i anden hånden til at gøre en straight up fremstød inden for din modstanders håndled eller lavere underarmen. Ideen er at Sai vil hook kødet eller tøj og bryde din modstanders greb, så du kan flytte arm fra personalet og afvæbne dem. Dette er et farligt skridt, der kan forårsage alvorlig skade, så medmindre du er i bekæmpelse scenario, du kun skal øve dette træk langsomt og med lys kraft.

• Afslut din modstander. Når din modstanders greb om ansatte har været neutraliseret, vende tilbage til Sai i din dominerende hånd. Løsne grebet på personalet, og ved hjælp af butt slutningen af Sai, stak våben ind i modstanderens pande. Dette er mere end nok til at banke dem ubevidst. Under bekæmpelse situationer, det er også almindeligt at svinge røv slutningen af or i solar plexus, men dette skridt kan være dødelig og bør praktiseres med delikat pleje. I ekstreme bekæmpe scenarier, kan man også vælge for at stak centrale klingen ind i en fjende. Kanten af vingen er ikke tilspidset, men spidsen kommer til et punkt, der kan trænge igennem menneskekød.

Tips & advarsler

  • Altid praksis med langsomme bevægelser. Husk, du beskæftiger sig med et dødbringende våben her, og du ikke ønsker at virkelig skade din sparringspartner fysisk.
  • Or kan være dødelig eller forårsage alvorlig legemsbeskadigelse. Begyndere bør kun træne med en Sai under vejledning og opsyn af en mentor med ekstraordinære erfaring i at bruge dette våben.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com