Hvordan at justere en højrygget Snowboard

Når en snowboard bindings er udstyret med høj hæl og ankel støtte, de kan justeres til forskellige ridning stilarter og vinkler. Mens hver bindende maker bruger sit eget system af remme, paler og knapper, afhænger processen til at justere højrygget hver persons kørestil og evne. Vær sikker på at få din højrygget tilpasses din stil at maksimere turen og holde dig sikker.

Instruktioner

• Træd ind i bindinger i dine støvler. Hvis du bruger en step-in bindende, indsætte dine tæer først, for at få klip binding til boot. Hvis brugen af rem bindinger, vedhæfte tå og ankel stropper.

• Indsæt den hex skruenøgle eller dedikeret bindende værktøj, afhængigt af bindende, sig selv, og drej værktøjet mod uret for at øge højrygget og reducere vinklen af holdningen. Hvis du ride for hastighed og bred bue vender, holde vinklen på højrygget tættere til opretstående.

• Drej værktøjet uret til at sænke vinklen af højrygget. Brug en lavere vinkel for aggressive sving, rør og terrænpark ridning.

• Fastgør den øverste rem af bindende efter højrygget vinkel er til din smag. Stramme kalv rem, og hovedet ud for en ride. Ride en blød hældning for at sikre dig som vinklen på højrygget, før rammer mere avancerede skråninger.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com