Måder at gøre Dreads vokse hurtigere

Måder at gøre Dreads vokse hurtigere

Dreadlocks er lavet simpelthen af måtter af hår. Men der er en kunst at gøre det; efterlader hår uvaskede og usoigneret vil normalt ikke give dig det udseende, du søger. Mange mennesker føler utålmodig, når de vokser deres dreadlocks ud, som det tager dit hår lidt længere tid at vokse når det vokser i en anderledes mønster. Der er et par ting du kan gøre for at forsøge at gøre din dreads vokse en smule hurtigere.

Hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage stimulerer blodgennemstrømningen i hovedbunden, som igen stimulerer væksten af dit hår. Massere din hovedbund hver dag eller har en ven eller et familiemedlem gøre det for dig. Sørg for at du får alle din hovedbund under massage for at få de maksimale udbytte ud af det. Du kan også stimulere hårsækkene ved at børste din hovedbund med en dreadlock pick.

Vitaminer

Vitaminer og kosttilskud kan gøre hår vokse lidt hurtigere end uden dem. Hair Boutique anbefaler en bred vifte af vitaminer, herunder vitamin B-kompleks, C og E samt hørfrøolie. Disse vitaminer kan bidrage til at stimulere dit hårvækst; Det er dog vigtigt at tale med din læge før du begynder en vitamin regime for at sikre det masker med din aktuelle sundhed. Din læge kan endda have flere anbefalinger til at få din dreads længere hurtigere.

Sund livsstil

Opretholde en sund livsstil er vigtigt af mange grunde, men det vil også fremme væksten af dreadlocks. At få masser af hvile giver håret til at vokse under din søvn, mens opholder sig væk fra fødevarer med masser af fedt og sukker hjælper med at holde hår vokser hurtigt. Skære rygning kan også gøre din dreads vokse hurtigere.

Kost ændringer

Spise en kost, der er høj i protein kan hjælpe hår vokse hurtigere, da hår er protein. Dette omfatter spise mere kød, bønner, fisk og ost, som alle er højt proteinindhold. Dread Head hovedkvarter anbefaler en hudløs kost, hævder at spise rå mad fjerner giftstoffer fra kroppen og giver håret til at vokse meget hurtigere.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com