Sådan installeres en Hangboard

Sådan installeres en Hangboard

En hangboard er et stykke udstyr, der anvendes af rock klatrere at udøve praksis teknik, og at udvikle og vedligeholde styrke, når de ikke klatring. Som navnet antyder, er det bruges af gribende lastrum og hængende fra det. Det kan engagere et væld af muskelgrupper som kernen, overkroppen og især hænder gennem både statiske og dynamiske øvelser. Installere dit hangboard over en åben døren eller arch, eller på den lodrette del af en overhængende loft. Du vil have plads til at manøvrere, når du bruger hangboard så du ikke sparke væggene.

Instruktioner

• Købe en hangboard. Det behøver ikke at være store eller dyre, men få en bestyrelse, der har mindst én af hver type af hold. Fordi besidder varierer i sværhedsgrad, købe et bord med så meget variation som muligt for at få mest muligt ud af det.

• Bruge en stud finder og blyant til at finde og markere studs i væggen. Hankatte er afgørende, fordi hangboard skal understøtte din vægt.

• Bore skruer i studs at vedhæfte 1 af 6 på væggen, for at det er niveau. Bruge mindst to studs, og bore i det mindste to skruer i hver stud.

• Installere hangboard oven på 1 af 6, igen at sikre det niveau, ved hjælp af præfabrikerede hullerne. De fleste hangboards kommer med skruer til disse huller. Hvis din ikke gjorde det, købe nogle i en passende størrelse.

• Brug din hangboard. To af de mest almindelige øvelser er pull-ups og døde hænger. Greb fat i bestyrelsen og gøre pull-ups på det eller hænge fra det for så længe du kan.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com