Hvordan man laver dit hår vokset hurtigere

Hvordan man laver dit hår vokset hurtigere

Hvis du har lyst længe flyder kan låse, venter på dit hår til at vokse føles som en evighed. Ved at tage store pleje af dit hår, kan du fremskynde processen lidt. Det er vigtigt at have sundt hår, når du er ængstelig at vokse hurtigere. Hvis dit hår er beskadiget, kan det bryde ud og opdele for enden, som gør det ser kortere.

Instruktioner

• Spiser en sund kost, der omfatter masser af vand. Ifølge WebMD, kan visse fødevarer også fremme sund hår. Øverst på denne liste er laks. Laks er chock fuld af omega 3 olier og proteiner, som er vitale for stærk og skinnende lokker. En anden vigtig fødevare er paranødder. Disse nødder er fyldt med selen, som fremmer en sund hovedbund. Du skal også drikke den anbefalede mængde af vand hver dag for at holde håret hydreret. Vand er vigtigt for alle kropslige funktioner, især integumentary systemet. Det er også vigtigt at få en tilstrækkelig mængde søvn hver nat. Dit hår vokser faktisk hurtigere, mens du sover.

• Tage dine vitaminer. Når din mor var nødt til at minde dig om at tage din Flintstone vitamin som barn, var hun ikke bare beskæftiger sig med dit immunforsvar. Hun vidste, at vitaminer også var afgørende for andre ting, såsom sundt hår. Få de rette vitaminer og mineraler er afgørende for sund låse. Vitaminer B, C og E er fantastisk til dit hår. Nogle vigtigere kosttilskud indeholder beta-caroten, magnesium, svovl, zink og hørfrø olie. De er vigtige, fordi hvis de ikke er til stede, celler i håret fuldt ikke fungere metabolisk. Det betyder, at der ville være langsom eller ingen hårvækst.

• Prøv forskellige shampoo. Formel 37 hårshampoo kan prale af at det kan fordoble din hårvækst i 45 dage eller mindre garanteret! Se ressourcer for link. Forbrugerne har også sagt, at Mane 'n Tail Shampoo, som kan findes på Wal-Mart, arbejdede for dem så godt. Tjek lange hår pleje Forum link i referencer for Kundeanmeldelser.

Denne shampoo var oprindeligt lavet til heste, men da undervisere så hvad et fantastisk stykke arbejde det var gør for dyrene, de besluttede at prøve det selv. Virksomheden remarketed produkt med en forskellige pH-niveau, der er sikkert for menneskehår.

• Massage din hovedbund. Massere din hovedbund holder det sundt ved at forbedre omsætning og fremme hårvækst. Ikke at nævne det føles vidunderligt så godt! Start på din hårgrænse og laver små cirkelbevægelser med fingrene. Arbejd din vej mod toppen af dit hoved. Gøre dette to gange om dagen i cirka fem minutter og du vil se en forbedring. Du kan også massere din hovedbund mens indsæbning dit hår. Ikke over børste dit hår. Desværre, Marcia Brady var forkert, når hun sagde 100 slag om dagen er hvad holdt hendes hår så smuk. I virkeligheden, kan for meget børstning forårsage hår knækker, der holder det fra vokser så hurtigt.

• Begrænse brug af krøllejern, Strygejern og hårtørrere. Varmen kan skabe ravage på dit manke. Lad dit hår lufttørre naturligt så meget som muligt. Selv specielle produkter designet til at beskytte mod varmen arbejde ikke ud over bare at lade håret tørre naturligt. Også undgå permanente hårfarver og permanenter. Kemikalier er meget skadeligt for håret, og kan begrænse hårvækst.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com