Sådan har en stor krydstogt med NCL

At tage en cruise kan være en berigende oplevelse at dele med familie og venner. På grund af den internationale karakter af cruising men, kan det få kompliceret planlægger et krydstogt, kast og nyder krydstogtet uden at blive stresset. Norwegian Cruise Line (NCL) går ud af sin måde at hjælpe krydsere har en fornøjelig cruise.

Instruktioner

• Lad Norwegian Cruise Line book dit fly for dig. De agenter, der arbejder for cruise line kan få dig dybt rabatterede priser på dit fly, som du ikke finder på internettet. Når du lander, en repræsentant fra krydstogtskibet vil være der til at tage dig til et skib eller et nærliggende hotel, hvis dit krydstogt begynder den næste dag. Du vil derefter blive overført til skibet til ombordstigning. Når repræsentanten har din bagage, du behøver ikke at bekymre dig om dem igen, og de vil venter på dig i din kahyt på skibet.

• Check-in online og udskrive dine rejsedokumenter. Dette vil spare dig for en masse tid på havnen. Du vil være i stand til at udskrive alle dine nødvendige dokumenter, kendt som eDocs. Når du kommer til tælleren, blot præsentere dit pas og eDocs gate agent og du vil blive behandlet hurtigt. Du vil blive udleveret dit nøglekort, som du bliver nødt til at komme ind i rummet og tilbage på skibet efter en shore udflugt. Det er dit betalingskort til alle indbyggede shopping og aktiviteter ikke er inkluderet i din pakke.

• Book din landudflugter forud. De mest populære landudflugter få solgt meget hurtigt.

• Book en cruise på et nyere skib. Norsk har 11 skibe, men de nyeste skibe har mest plads, den nyeste teknologi og de bedste faciliteter, restauranter og specielle oplevelser.

I 2010 var den norske Epic NCLS nyeste krydstogtskib. Med plads til 4100 passagerer er det NCLS største skib indtil videre og omfatter 20 spisemuligheder, en bred vifte af indkvarteringsmuligheder fra studio suites til to soveværelse luksusvillaer og en Aqua park byder på 200-fods Epic styrte dias. Skibet har også en speciel klubber udelukkende for teenagere og børn, en fuldt serviceret spa, et sports kompleks og flere natklubber for voksne. Underholdning eksklusiv til den norske Epic omfatter Blue Man Group, et Cirque drøm og Nickelodeon på havet.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for hjælp til planlægning dit krydstogt, kontakte Norwegian Cruise Line til at være forbundet med en personlig Cruise-konsulent, der vil hjælpe dig med at planlægge alle aspekter af din rejse.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com