Hvad er Bulgur hvedemel?

Bulgur hvedemel bruger hele kornet – kogt, halvtosset og sleben--for at skabe en solid konsistens i bagværk og andre fødevarer. Bulgur hvedemel kan også kogt som en korn og spist af sig selv, eller drænet og kastet i salater eller grøntsager. Bruge bulgur hvede som en erstatning for krakket hvede i opskrifter, eller ændre opskrifter for at tilføje denne høj-fiber korte.

Om Bulgur hvede

Making bulgur hvede kræver tørring hele kornet grundigt og derefter ristes kornet. Når det er tørret og ristet, det revner let ved hjælp af en vinkelsliber, så kan være sleben endnu mere fint at skabe bulgur hvedemel. Ristet korn smager nøddeagtig og jordnær og giver en solid tekstur til opskrifter. Det ser ud til bronze i farve og lidt mere brun end regelmæssig hele hvedemel.

Bulgur fordele

Fordi bulgur hvedemel benytter det hele korn, ligner dens sundhedsmæssige fordele dem af hele hvedemel. Det har et højt fiberindhold for hjertesundhed. En fordel for bulgur hvedemel er, at det er forkogt fra ristningen trin, så det kokke hurtigere end regelmæssige krakket hvede eller hvedemel.

Hvordan man bruger det.

I sin hele eller knækkede form gør bulgur hvede en side parabol eller vigtigste entree af simpelthen koge det med tilføjelsen af grøntsager og kød eller tofu. Kastet i slutningen af kogetiden, føjer det tekstur til supper og gryderetter i stedet for nudler. Når erstatte bulgur hvedemel til hele hvedemel i bagværk, halvere bagetiden, kontrol for doneness ofte. Prøv at erstatte bulgur hvedemel som en høj-fiber erstatning for brødkrummer i opskrifter såsom farsbrød eller frikadeller.

Lave din egen

Gøre din egen bulgur hvedemel startende med hele hvede. Vaske stilke og kerner og læg dem i et enkelt lag på en ovn-safe pan. Placer den vasket hvede i en varm ovn, i en til to timer eller indtil grundigt tørret. Gnid kerner mellem dine hænder til at fjerne den ydre dækker kaldet bukkene. Bruge kerner på dette punkt i supper, gryderetter eller kogt som en korn parabol eller korn. Du kan også mill det til den ønskede finhed til brug som en mel bruger en kaffemølle, blender eller foodprocessor.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com