Sådan booker en Pet kammeratlig Motel

Sådan booker en Pet kammeratlig Motel

Hvis du skal på ferie, kan det være svært at efterlade jeres pet. Det er også dyrt at boarde dit kæledyr, så overvej at tage ham med dig. Det bliver lettere at rejse med dine kæledyr som flere hoteller og moteller er ved at vedtage kæledyr venlige politikker. Du vil typisk skulle betale et ekstra gebyr for at have dit kæledyr værelse med dig. Nogle accommodations endda tilbyde tjenester for dit kæledyr såsom grooming, eller har en udpeget sted udendørs for kæledyr. Kalder motel før tiden og taler med nogen direkte til at bekræfte deres pet politik.

Instruktioner

• Gennemse de kæledyr venlige boliger på pet rejsehjemmesider. Adskillige hjemmesider tilbyder programoversigter og oplysninger om forskellige moteller og kæder, der tillader kæledyr til at bo. Tjek hjemmesiderne for kæledyr kan bo og Pet rejse for kæledyr venlige mapper.

• Opfordre de kæledyr venlige lister i området hvor du ønsker at bo et par moteller. Spørge dem specifikt om deres pet politik vedrørende skrive i pet du har. Selvom motellet er opført som kæledyr venlige, kan det begrænse antallet af værelser til kæledyr er tilladt at være i, så det er vigtigt at spørge om tilgængeligheden for de datoer, du har brug for at være der. Et andet spørgsmål er, at en kæde af moteller kan tillader kæledyr, men nogle moteller er franchise, der ikke behøver at følge pet politik, så dobbelt tjek at den specifikke motel du tjekke ind tillader kæledyr. Spørge om den samlede ekstra omkostning debiteres for jeres pet hen til undgå overraskelser når du ankommer til motellet.

• Vælg den motel, der vil virke bedst for dig og dit kæledyr og foretage en reservation. Når du packing til din tur, tage en rejse carrier, mad- og vandskåle, krave og snor, identifikation og sundhed poster, komfortabelt sengetøj, nogen form for medicin kæledyr kan være på, en kattebakke for katte og plastposer til hund affald, nødsituation kontaktoplysninger og en førstehjælpskasse. I tilfælde af nødsituation eller hvis dit kæledyr bliver løs, er du forberedt.

Tips & advarsler

  • Nogle kæledyr, især visse hunderacer, er forbudt i visse områder, så forskning lokal pet love før du rejser.
  • Hvis du lader dit kæledyr i rummet, mens du går ud, Sørg for maid service kender eller forlade et skilt på døren fortæller dem til at være forsigtig, når du åbner døren ikke for at lade dit kæledyr.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com