Hjemmelavet rynke behandling

Rynke Masker og lotion kan anvendes dagligt til at stramme huden, reducere linjer og forhindre rynker. Du kan købe rynke behandlinger på makeup tællere og andre detailforretninger, men disse kommercielle rynke behandlinger kan være pebret og kan indeholde en masse kemikalier. Det er lige så let at gøre din egen naturlige rynke behandlinger fra ingredienser du allerede har derhjemme eller at du let kan finde på helsekost butikker.

Æg Mask

Kombinationen af æggehvider, agurk, citronsaft og cognac i denne opskrift gør en alt ud rynke fighter, der vil hjælpe rynker fade og nye fra formning.

Rens dit ansigt med din sædvanlige sæbe. Med en mixer eller piskeris, beat en stor æggehvide i en skål. Tilføje en teskefuld citron juice, en teskefuld af Rom eller cognac, en og en kvart tsk natriumbenzoat og to spiseskefulde af Agurk juice til pisket æg. Grundigt Bland alle ingredienserne sammen.

Anvende masken på ansigtet og lad hærde. Vaskes med en blid sæbe. Holde sidesten masken i køleskabet og anvende efter behov, mindst en gang om ugen.

Mung bønne pulver behandling

Blande Mung bønne pulver med din sædvanlige natcreme og lidt vand opretter en maske, der vil hjælpe med at glatte fine linier og rynker.

Vask dit ansigt med din sædvanlige sæbe. Bland en teskefuld mung bønne pulver i en lille mængde af din sædvanlige natcreme. Som du blander, tilsættes små mængder vand indtil blandingen bliver mudder ligesom. Tag blandingen og anvende det til dit ansigt. Lad blandingen tørre i mindst 10 minutter. Vaskes med en blid sæbe eller bare vand.

Gode gamle mode citronsaft

Brug frisk juice fra klemt citroner eller saft fra plastflasker, kan du hjælpe mindske forekomsten af rynker, crow's feet (linjer af hjørner af øjne) i særdeleshed. Hvis du bruger citronsaft på dit ansigt, skal du sørge for at anvende solcreme, hver gang du går udenfor som citronsaft forårsager huden til at være mere følsomme over for solens stråler.

Rens dit ansigt og dup tør. DIP et stykke vat i saften eller klemme det på ud af flasken, således at vat er mættet men ikke drypper. Omhyggeligt gælde citronsaft for områderne omkring øjne og andre steder i ansigtet, der rynker vises. En gang om morgenen og en gang om natten, bør du anvende saft.

Honey Lotion

Denne honning lotion vil reducere forekomsten af rynker og fine linjer. Det er også nemt at gøre med hverdagens ingredienser findes i hjemmet.

Bland en teskefuld vegetabilsk olie, en teskefuld honning og en halv teskefuld af citronsaft sammen grundigt i en skål. I en cirkulær bevægelse Påfør lotion på dit ansigt og halsen jævnt. Bland lotion i og lad indstillet til fem til 10 minutter. Ved hjælp af en våd håndklæde eller bare vand, skyl lotion.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com