Accent krydderier & dens fordele

Accent krydderier & dens fordele

Mange opskrifter kalder for "Accent krydderier." Nogle mennesker har det på deres bord, bruger det som salt. Det sker på mange butikker i USA. Dem, der bor uden for USA, kan dog have problemer med at finde det. Accent krydderier er egentlig bare et mærke, så substitution bør være let tilgængelige.

Historie

Accent krydderier er glutamat, også kaldet "mononatriumglutamat." Ved hjælp af glutamat i fødevarer kan dateres tilbage til gamle Japan. Tang blev brugt af kokke i Japan til at give smag til nogle typer af krydrede fødevarer. Mens ingen vidste, hvad gjort det arbejde, bragte Tang en dybde til smag. I 1908 en videnskabsmand (Professor Kikunae Ikeda fra University of Tokyo) besluttede at analysere tang og opdagede at glutamat var ansvarlig for denne smag ekstraudstyr.

Glutamat

Professor Ikeda først isoleret glutamat i form af glutaminsyre krystaller. Stoffet er en aminosyre, og en af de vigtigste byggesten i proteiner. For at blive brugt som et krydderi, søgt Professor Ikeda at skabe et vandopløseligt stof, som ville modstå fugt. Hans svar var at skabe et stof kaldet "mononatriumglutamat." Det har en lignende struktur til krystalliseret sukker og salt, men smag essensen af glutaminsyre.

Bruger

Mononatriumglutamat (og Accent krydderier, da det er mononatriumglutamat) har været brugt i asiatisk madlavning i meget lang tid (inden det blev isoleret i et krydderi). Ifølge B & amp; G fødevarer, det har også været "en ' hemmelige ingrediens' for mange kokke i år." Det kan bruges på næsten alle typer af kød, suppe og bouillon, kartofler eller ris og saucer. Det beriger smag ganen.

Lavere natrium

Som kan sandsynligvis få øje på nogen kemistuderende, er mononatriumglutamat (den eneste ingrediens i Accent sæsoneffekter) et salt. Det betyder, at det indeholder natrium. Mange mennesker er på lav natrium kostvaner. Accent krydderier kunne være et godt alternativ til salt for disse personer. Smagen er ikke det samme som salt, men det kan berige fødevarer i en lignende måde. Det indeholder også 60 procent mindre natrium end salt.

Kontrovers

Mange restauranter og produkter indeholder en sætning som "indeholder ingen MSG." Sætningen er blevet føjet til produkter, fordi nogle mennesker har rapporteret problemer lige fra hovedpine til kvalme, astmaanfald og hjertebanken. Mayo Clinic, rapporterer imidlertid, at ingen undersøgelse nogensinde har fundet en sammenhæng mellem MSG (mononatriumglutamat) og nogen af disse symptomer. Så understøtter den nuværende beviser ikke nogen langsigtet eller konsekvent sundhedsmæssige problemer forårsaget af Accent krydderier.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com