Hvordan man behandler en Paint Ball plet på tekstiler

Paintballs ikke generelt pletter tøj permanent, ifølge Xfirepaintball.com. Paintball er intet mere end et bad olie perle fyldt med frugtfarve, siger Pointbreakpaintball.net. Trods disse udtalelser er fornuftige påkrævet for at undgå permanente paintball pletter på stof. Behandle paintball pletter ved at vaske tøj straks efter afspilning. Undgå også at bære sarte tekstiler under paintball spil fordi disse stoffer pletten lettere. Røde farve er de sværeste at fjerne og muligvis ekstra iblødsætning eller fjernelse af pletten produkter.

Instruktioner

• Bære gammelt tøj, du ikke har noget imod at få beskidte, når aktivt bruger paintballs. Stick til bomuld indstillinger og styre væk fra sarte tekstiler, der skal vaskes i hånden eller tørre rengøres.

• Vask tøjet så snart efter paintball spil som muligt. Jo hurtigere du vaske malingen, jo mindre tid, det bliver nødt til at suge ind i vævet stof og jo mere sandsynligt det vil vaskes ud let.

• Skyl tøjet af i en Tøjvask balje før markedsføring tøjet i vaskemaskinen. Dette vil reducere mængden af maling, som din maskine har til at disponere over, og det vil spare andre tøj fra at være unødigt gennemblødt med maling.

• Følge anvisningerne fra almindelig vask af stykket tøj. Du er velkommen til at presoak maling pletter med vaskeri sæbe eller enhver form for tøjvask produkt du plejer at bruge. Tillad områder af rød maling i blød først fordi disse er den sværeste at fjerne.

• Tjek stoffet efter vask at se hvis malingen kom. Hvis der er nogen områder, der stadig viser rester af maling, spray dette område med en pletfjerner, lad det i blød i 5 til 10 minutter, derefter rewash tøj.

Tips & advarsler

  • Selvom malingen vil højst sandsynligt kan komme ud af tøj, ifølge pbreview.com, snavs og græs pletter ikke. Dette er endnu en grund til at vælge gammelt tøj.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com