Sådan drikker grøn te uden bivirkninger

Grøn te er blevet et meget populært valg af drikkevarer for mange individer. Men drikker grøn te er ikke uden bivirkninger for nogle. Følgende forslag hjælper dig med at lære at undgå mange bivirkninger af at drikke grøn te.

Instruktioner

• Begrænse mængden af grøn te, som du drikker i døgnet. Grøn te indeholder ca. 50 mg koffein pr. kop. I forhold til kaffe, dette er langt mindre pr kop, men det er stadig koffein. Start med at drikke kun 1 til 2 kopper om dagen for at se om du har nogen bivirkninger fra store mængder af koffein, nervøsitet, søvnløshed og være nervøs.

• Indse, at hvis du drikker flere kopper varm grøn te om dagen, det er nok ikke en god idé til også at tage kapsler af grøn te ekstrakt, der indeholder omkring 100 til 750 mg koffein hver. Undgå at kombinere forskellige forbrug af grøn te, indtil du ved, hvis du kan håndtere koffeinindtag. Der er også grøn te kolde drikkevarer, så vælg typen af grøn te, som du ønsker at tage eller drikke, men være opmærksom på den samlede koffeinindtag forbundet med at kombinere alle disse.

• Tal med din læge, når du tager receptpligtig medicin for at se om der er advarsler om koffeinindtag. Være specifikke og Fortæl din læge, at du drikker grøn te eller tage grøn te kapsler, så din læge kan informere dig om eventuelle mulige bivirkninger eller ændre din receptpligtig medicin til noget, der ikke har en bivirkning.

• Bruge lidt mælk i din varm grøn te smag men også hjælpe med ethvert maveonde, som du kan få med at drikke te. Mælken vil hjælpe bilægge mavesyren i maven, så du har færre bivirkninger i dette område.

• Check med din læge eller allergolog før indarbejde grøn te i din daglige kost, hvis du har nogen plante-relaterede allergier. Grøn te er en plante-afledt.

• Spørg din læge, hvis du har diabetes, forhøjet blodtryk eller skjoldbruskkirtlen problemer, hvis du skal tilføje grøn te til din daglige kost. Grøn te har tendens til at sænke blodsukkeret, men der kan forårsage problemer med medicin for disse betingelser eller forårsage falsk symptomer skal vises.

• Få OK fra din læge først, hvis du er gravid eller ammende før du tilføjer grøn te til din kost. Koffein i grøn te fungerer som et diuretikum. Der kan være andre problemer med grøn te, såsom med vitamin absorption og søvn problemer, så check med din læge hvis du er gravid eller ammende.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com