Hvordan man opbygger en ATV vogn

Hvordan man opbygger en ATV vogn

Alle - terrængående køretøjer give timers nydelse for en bred vifte af aldersgrupper. Der er en række af tilbehør, der kan føjes til din cykel til at øge både sin nyttig værdi og dens sjov værdi. En tilbehør, der kan være særlig sjovt for selv de yngste af ryttere er ATV vogn. Disse er trailere, der kan blive trukket bag en all - terrængående køretøj til at give hø forlystelser, bære legetøj, eller bare give et lift til mindre børn. Dette er en god mulighed for forældre, der lige får deres børn interesseret i sport og kan ikke nødvendigvis ønsker at doble op på sædet med deres barn endnu. Denne artikel beskriver hvordan man ændre en børns pull-bag vognen for at gøre det en ATV vogn.

Instruktioner

• Begynder ved at dreje vognen og bruger skralde indstillet til fjerne hver af hjulene. Bolt de lille ATV hjul med dæk allerede monteret tilbage i deres sted. Dette vil give mere trækkraft og bedre stødabsorbering end de oprindelige dæk.

• Vende vognen tilbage over, og bruge en nedstryger til at skære handle ud af tungen af vognen. Brug den medfølgende hardware kan vedhæftes i slutningen af vogn tungen bolt på trailer hitch. Kontroller, at tungen passer på bolden af din ATV vedhæftet fil.

• Skære brædderne til længden af sengen af vognen, og derefter skrue dem ned til gulvet. Dette vil give vognen mere stivhed og gøre det mere robuste for længere ture. Krog vogn tungen op til bolden hitch på ATV'EN og tage det for en prøvetur.

Tips & advarsler

  • Brug en sav til at skære små huller over hjulene, hvis ATV dæk er for stor og gnide i bunden af vognen.
  • Forvent ikke hardwaren på vogn til at være forberedt på pludselige stød, da dette kan løsne eller bryde bolte fra vogn hardware.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com