Kid venlige hoteller nær Disney World i Orlando, give rumfærger

Kid venlige hoteller nær Disney World i Orlando, give rumfærger

Nogle gange, når du går på ferie, den sidste ting du ønsker at bekymre sig om at finde din vej rundt en ny by eller pilotering børnene tilbage ind i en varm bil efter en lang dag i forlystelsesparker. Mange resorts i nærheden af Walt Disney World i Florida tilbyder gratis transport til og fra forlystelsesparkerne for deres gæster, så du kan læne dig tilbage og slappe af, mens nogen andre gør den drivende.

Disneys alle stjerne film ty

På Disney's All Star film Resort, kan du bo i værelser med temaer som Toy Story, 101 Dalmations og Fantasia, hvor større-end-livet ikoner tårn over bygningerne og statuer af yndlingsfigurer gøre stor fotomuligheder lige udenfor dit værelse. Det er svært at komme tættere på Disney World end opholder sig lige på Disney ejendom, og frynsegoder af opholder sig på en Disney-ejede resort omfatter ekstra timer i parken og gratis transport til forlystelsesparkerne og lufthavnen. Feriestedet har to swimmingpools og en børnepool, en fødevare domstol og Pizzabud, en poolbar, en arkade, en gavebutik, møntvaskeri og en concierge-reception. Den udvejs 1.920 værelser har 2 dobbeltsenge eller én kingsize seng, et lille bord med stole, gratis lokalopkald og en hårtørrer.

Disneys alle stjerne film ty

1801 W. Buena Vista Dr.

Lake Buena Vista, FL 32830

407-934-7639

Disneyworld.com

Nickelodeon Suites Resort

Det er let at få øje på Nickelodeon Suites Resort, med sin lyse orange og grønne eksteriør og portrætter af favorit Nickelodeon viser tegn dekorerer bygningen. Feriekomplekset består af 777 en-, to- og tre-værelses farvestrålende suiter, hver med et køleskab, mikroovn, højhastigheds-Internet og ubegrænset lokale opkald. Feriestedet har sit eget vand park poolområde, minigolf, biograf og kid's spa hvor de kan få manicure og hår sammensnoning. Nicktoons Cafe serverer morgenmad med tegn i om morgenen og en anden aftenmenu hver nat, eller du kan spise på feriekompleksets fødevare domstol eller poolside bar og grill. Feriestedet tilbyder gratis transport til Walt Disney World, Sea World, Universal Studios og Wet n' Wild.

Nickelodeon Suites Resort

14500 kontinentale Gateway

Orlando, FL 32821

877-642-5111

nickhotel.com

Disney's Animal Kingdom Lodge

Disney's Animal Kingdom Lodge er beliggende kun fem minutter fra Disney's Animal Kingdom theme park, men du kan føle som om du bliver transporteret tusinder af miles væk til Afrika, når du træder udenfor dit værelse balkon og kig ned for at se giraffer og zebraer samledes omkring vandet hullet. Denne afrikansk tema resort har tre savanner fyldt med gratis-roaming afrikanske dyreliv og ekspert guider til at fortælle dig om dyrene, eller hjælpe med at finde dem med night vision goggles om natten. Feriestedet har daglige børnevenlige aktiviteter såsom kagedekoration, afrikanske kunsthåndværk, jagt for skjulte Mickeys, flamingo fodring og natlige storytelling omkring brand pit. Feriestedets nul-entry pool lader selv de mindste børn sikkert nyde plaske rundt, mens ældre børn og voksne kan nyde zippe ned 67-fods lang vandrutschebane. Feriestedet har et separat busstoppested for hver Disney temapark med busser kører ca hver 20 minutter, og opholdet omfatter gratis transport til og fra lufthavnen.

Disney's Animal Kingdom Lodge

2901 Osceola Pkwy.

Bay Lake, FL 32830

407-934-7634

Disneyworld.com


© 2023 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com