Linned skjorter Pros & ulemper

Linned skjorter Pros & ulemper

Linned er et populært materiale valg for skjorter. Mænd, kvinder og børn bærer denne alsidige stof, som er mest almindeligt anvendt til varmt vejr shirt designs. Mens linned har mange fordele, er der en ulempe ved at denne naturlige stof. Lær om fordele og ulemper af linned skjorter.

Pro: Linned er naturlige

Linen er fremstillet af fibre af hør planten. Da det er lavet af en naturlig, vedvarende ressource, er iført linned tøj godt for miljøet. Det udløser ikke allergi, gør et særligt godt valg for dem, der reagerer farvestoffer eller andre syntetiske materialer.

Con: Linned er dyrt

Da linned er lavet i hånden, kan linned skjorter være pebret. Linned var engang betragtet som et materiale velegnet til royals, dermed sigt "fine sengetøj." Hør planter kan være temperamentsfuld, og de skal være håndplukket til at hente de fibre, som derefter skal være adskilt. Linned skjorter skal vævet og syet sammen, hvilket resulterer i et dyrt og kompliceret produktionsproces, som er ofte gået til kunden.

Pro: Linned er let

Linned er et populært valg for varmt klima, fordi det er en letvægts stof og er særligt absorberende, fugtspredende fugt væk fra svedig hud. Det er også et stof, der føles blød mod huden og bliver kun mere så som det aldre. Linned er typisk fnugfri.

Con: Linned folder

En af de mest almindelige klager over linned er, at det så let rynker. Folder forekomme med normale slitage og det rejser ikke meget godt. Nogle linned skjorter kan være glattes for at afhjælpe dette problem, mens andre kan kræve rensning. Altid tjekke producentens anvisninger.

Pro: Linned er holdbare

Linned duge og servietter blevet familiens arvestykker, der er gået ned for generationer, så Forestil dig hvor holdbar en linned skjorte kan være. Dette stof er møl resistente og afviser snavs. Linned fibre er to til tre gange stærkere end bomuld!

Con: Linned bærer

Selvom linned er holdbare, er det ikke en elastisk stof. Skjorten linned kan blive løs overarbejde. Det har også en tendens til at bære på point af friktion, som krave eller hems.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com