Hvad er forskellen mellem krydderier & Flavoring?

Hvad er forskellen mellem krydderier & Flavoring?

Nogle ting er værre end at til et måltid og tager den første bid kun at hitte at maden er kedelig. Når dette sker, er det ofte et resultat af manglende krydderier eller smagsstoffer. Som kok er det vigtigt at vide, at de to begreber ikke er det samme, og at de har forskellig indflydelse på smagen af fødevarer. Forståelse af disse forskelle kan hjælpe dig til bedre stigning eller supplere smag i næsten alt, som du tilbereder.

Forskellen

Forskellen mellem krydderier og aromastoffer kommer ned til, hvilken indflydelse det har på maden. Da smag er føjet til mad, betød det at ændre smag ved at indføre en ny smag, eller smag, til fadet. Krydderier ikke tilføje en ny smag, men kun bringe og styrke den naturlige smag af fødevarer. I nogle tilfælde er forskellen mellem krydderier og flavoring mængden af den ingrediens, der anvendes.

Ingredienser

Salt er den mest almindelige krydderi i madlavning, tæt fulgt af peber. Desuden er hvid peber og citronsaft også eksempler på krydderier, der ofte findes i køkkener. Aromastoffer omfatter syrer eddike, friske urter, krydderier, sukker og endda alkoholholdige drikkevarer som brandy. Både krydderier og urter kan anvendes som enten et krydderi eller som en flavoring, afhængig af den mængde, der anvendes. For eksempel, kanel er oftest anvendes som aroma, men i nogle retter en lille mængde kan tilføjes for at styrke den naturlige smag af en parabol. Urter og krydderier kan kombineres for at oprette særlige krydderier blandinger.

Hvornår skal du bruge aroma

Tilføje smagsstoffer til din mad til enhver tid under tilberedningen, afhængigt af hvad du er madlavning og flavoring, du bruger. De fleste smagsstoffer kræver varme til at aktivere dem og de kræver fuld kogetiden at blande med smag af fødevarer. Der er nogle ingredienser, såsom friske urter, Worcestershire sauce og sherry, der kan være tilføjet i slutningen af madlavning proces.

Hvornår skal du bruge krydderier

Krydderier der normalt tilsættes til fødevarer i slutningen af sin madlavning cyklus og kræver ikke varme for den fulde effekt. For eksempel, efter madlavning suppe, kan en smag test afsløre, at mere salt er nødvendige. Derefter kan tilsat ekstra salt, selvom tilberedningen er færdig-det er fordi du er kun forbedre smagen og ikke forsøger at ændre det Når madlavning større portioner af fødevarer; men tilsat salt som en store Stege, før madlavning for bedre absorption.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com