Tennis streng fakta

Tennis streng fakta

Der er en række forskellige former for tennis strenge til rådighed i dag, med hver type favorisere en bestemt type af swing, ketcher og spillestil. Du vælger din tennis strenge, faktisk, kan være lige så vigtigt som at vælge din tennisketcher. Forkert strenge på den dyreste ketcher kan være så ubrugelige som din bedstefars træ tennisketcher. Tennis streng marked er opdelt på to faktorer: "føler," henviser til spillerens evne til at kontrollere bolden med en vis form for streng, og holdbarhed, henviser til mængden af tid, en type af streng kan holde spændingen og/eller holde fra snapper.

Syntetisk Gut

Syntetisk gut er den billigste form for streng til at producere, og dermed er normalt bestand streng producenterne bruger.

Sandsynligvis er den mest almindelige type af tennis streng på markedet i dag de syntetiske gut. En syntetisk nylon efterligning af ko tarmen "naturlige tarmen", som blev brugt meget tidligere i tennis historie, syntetiske gut er den billigste form for streng du kan investere i, og er næsten altid form for streng, ketsjere come pre spændt med. Syntetisk gut giver en god mængde af "føler" og kontrol over bolden, men generelt har ikke megen holdbarhed, især for dem, der ramte med masser af kraft.

Polyester

Tennis streng fakta

Polyester er yderst holdbart, og dermed er bedst egnet til tunge hitters.

Polyester er et af de mere almindelige alternativer til syntetiske gut og er kendt for sin holdbarhed. Typisk bruges på en meget tynde gauge (med henvisning til den streng tykkelse), er polyester strengen bedst egnet til tunge hitters og baseline spillere. Men selv på et meget tynde gauge, polyester strengen kan være meget stiv og stand til at give brugeren meget føler eller kontrol over bolden. Andre Agassi er kendt for at bruge polyester strenge på sin ketsjer.

Kevlar

Tennis streng fakta

Kevlar, er ligesom polyester, også ekstremt holdbare, men meget stiv, så er ikke egnet til dem med albue problemer.

Kevlar strenge er omkring lige så almindeligt som polyester strenge, men er lidt mere holdbare, mere fleksibel (deri giver mere kontrol over dine skud) og mere stiv. Lavet af samme materiale som skudsikre veste, er Kevlar strenge almindeligt anvendt i hybrid og en tynd måler på grund af deres ekstreme stivhed. Andy Roddick er kendt for at bruge Kevlar strenge på sin ketsjer.

Natural Gut

Tennis streng fakta

Nnatural gut giver stor kontrol over bolden, men er berygtet for at være meget tilbøjelige til fastgørelse.

Som tidligere nævnt, naturlige gut er formentlig en af de tidligste former for tennis strenge opfundet, og er ligeledes også et af de dyreste. Normalt består af ko eller får tarmen, er naturlige tarmen den mest succesfulde streng giver føler og kontrol over din skud. Strengen er imidlertid yderst skrøbelige og tilbøjelige til at bryde, især til hard hitters og dem med fuld gynger.

Hybrid blandinger

Tennis streng fakta

Hybrid blandinger er et rimeligt kompromis mellem kontrol og holdbarhed.

På grund af den generelle mangel på midten jorden blandt streng typer, de fleste tennisspillere bruge "hybrid" strenge, henviser til brugen af én type af streng til lysnettet (eller lodret strenge af ketsjeren) og en anden til Kors (eller vandrette strengene af ketsjeren). Oftest på grund af karakteren af den gennemsnitlige swing lysnettet tager mest skade, og dermed er almindeligt strejkeramt med holdbare blandinger som Kevlar eller polyester. Siden krydser sjældent tage meget skade, men de er ofte strejkeramt med mindre-stiff alternativer, såsom syntetiske gut eller naturlige gut. Resultatet af sådan en "hybrid" er et fornuftigt kompromis mellem kontrol og holdbarhed.

Hvad en streng til brug for din ketcher

At finde den rigtige streng til din stil og din ketcher kan være er frustrerende, men absolut værd at søge.

Med så mange valg, vælge den rigtige streng kan være vanskeligt (næsten så svært som at vælge den rigtige ketcher, faktisk), og dermed bør gøres omhyggeligt. Som en generel tommelfingerregel, hvis du bruger en lys ketcher (10 ounce eller lighter) du bør ikke være svinge meget hårdt, og dermed skal bruge en syntetisk gut eller ens streng med høj kontrol og lavt holdbarhed. Hvis du bruger en tung ketcher (10 ounce eller tungere), dog skal du anvende en mere stiv hybrid, som Kevlar eller polyester blandet med syntetiske gut eller naturlige gut. Selvfølgelig er den eneste måde til virkelig fortælle hvilken streng er bedst for dig at gå og prøve det, så komme ud på banen!


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com