Vejret fakta til Houston, Texas

Vejret fakta til Houston, Texas

Houston ligger nær den Mexicanske Havbugt i SouthTexas. Det er kendt for sin Polypodiales og fugtigt vejr. Houston er også kendt for sin aircondition; Frommer.com bemærker, at "Houston har tjent den uofficielle titel af"Air-Conditioning Capital of the World."

Gennemsnit

Vejret fakta til Houston, Texas

Houston er en årlig gennemsnitstemperatur på 68.8 grader.

Den gennemsnitlige årlige temperatur i Houston er 68.8 grader Fahrenheit. Den gennemsnitlige årlige nedbør er 47.84 inches. I januar, den gennemsnitlige temperatur er 51,8 F, og i juli den gennemsnitlige temperatur er 83.6.

Ekstremer

Vejret fakta til Houston, Texas

Den normale årlige høje i Houston er 79.4 grader.

Ifølge weatherbyday.com, var de varmeste temperaturen i Houston de sidste 36 år 109 F, mens den normale høje årlige temperatur er 79.4 grader. Den laveste dokumenterede temperatur for de sidste 36 år blev 3 grader; den sædvanlige årlige lav er 58,2 grader.

Orkaner

Borgerne i Houston tage orkaner meget alvorligt.

Truslen om orkaner er taget meget alvorligt i Houston. Ifølge vejret Research Center ramte 21 orkaner Houston-området mellem 1854 og 1989.

Det sne i Houston?

Houston gennemsnit kun 0,4 inches sne om året.

Vintrene er kendt for at være mild, men det fryser lejlighedsvis i Houston. Houston modtager i gennemsnit 0,4 inches af sne om året.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com