Hoteller med en balkon i det franske kvarter i New Orleans

Hoteller med en balkon i det franske kvarter i New Orleans

Franske kvarter i New Orleans har et bemærkelsesværdigt og mangesidet historie. Jazz historikere afmærke det franske kvarter som fødestedet for jazz. Borgerkrig og genopbygning spillede på gaderne i det franske kvarter og talrige naturkatastrofer, som Katrina er blot senest, har fundet sted i dette område. Når du vælger accommodations, forsøge at få et hotelværelse med balkon til virkelig at i festivas og historien omkring dig.

Hotel St. Marie

Hotel St. Marie roser sig i at kombinere gamle franske kvarter æstetik med moderne bekvemmeligheder. Mange værelser på hotellet har balkon, enten har udsigt over gaden eller swimmingpoolen i den tropiske gårdhave.

Hotellet er inden for gåafstand af Louis Armstrong Park, Bourbon Street, Jackson Square og Royal Street. Det tilbyder gratis morgenmad, trådløst Internet og aviser. Der er en 24-timers parkeringsservice, plus fax og fotokopiering. Børn 12 og yngre bo gratis.

Andrew Jackson Hotel

Andrew Jackson Hotel har en førsteklasses beliggenhed på Royal Street i byens historiske Vieux Carre-distrikt, i gåafstand fra en række one-of-a-kind antikke butikker, restauranter og den bemærkelsesværdige Bourbon Street.

Hotellet tilbyder gæsterne gratis trådløs internetadgang samt gratis morgenmad og smedejern balkoner der render bemærkelsesværdig udsigt over det omkringliggende kvarter. Hotellet har også en klassisk anlagt gårdhave med en fransk kvartal-stil springvand. Hotellet har en plet på det nationale Register over historiske steder.

Hotel Provincial

Hotel Provincial roser sig på at tilbyde gæsterne antikvariske gamle verden arkitektur og indretning med moderne bekvemmeligheder. Hotellet har gratis højhastighedsinternet, high-definition kabel-kanaler, gratis kontinental morgenmad dagligt og mødelokaler for store partier.

To pools opholde sig sidde i den indre gårdhave og en stor wrap-around balkon har udsigt over swimmingpool-området fra anden sal. Blot et par blokke fra berømte Bourbon Street, huser hotellet en prisvindende restaurant kaldet Restaurant Stella!


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com