Hvordan man laver tog forbehold i Europa

Hvordan man laver tog forbehold i Europa

Det europæiske jernbanesystem er stærkt integreret, som tog regelmæssigt rejser mellem landene. Desværre, den Europæiske Union har ikke nedsat en central booking agenturet eller hjemmeside for togbilletter, så bookinger skal udfyldes via et enkelt land tog netværk. Stå i kø ved billetkontoret på banegården er tidskrævende og anbefales ikke. Den mest fleksible metode for booking korte eller lange distancer togrejser i Europa er via touch-screen kiosker findes på togstationer over hele kontinentet.

Instruktioner

• Find billet kiosk, en seks-fod høje, sølv eller grå rektangel med en stor farveskærm og kreditkort input slots, i togstationen. Indslag raster hvor som helst for at aktivere den, hvis det er at vise en pauseskærm. Tryk på land flaget for det sprog, du ønsker at bruge. Engelsk er adgang til via det britiske flag.

• Vælg lokationen afgang fra mulighederne listet. Tryk på op eller ned-pilene på højre side af skærmen for at rulle gennem andre stationer, hvis du køber en billet til brug på en station end den, hvor du køber din billet. Skriv navnet på din afgang station hvis du ikke kan finde det i lister fordi mange mindre, landdistrikter stationer ikke vises.

• Vælg dine ankomst station fra de stationer, der er opført på samme måde, som du vælger din afrejse station i trin 3.

• Læs gennem tog afgang gange, antal standsninger eller overførsler og samlede rejse gange at finde tidsplan toget, der passer til dine behov. Vælg den klasse, du ønsker at rejse i, og tryk på knappen plustegn for at angive antallet af passagerer. Vælge et bestemt sæde tildeling eller din præference for vindue eller midtergangen, hvis du reserverer en plads på en langdistance tog.

• Tryk på knappen "Finish" eller "Købe" for at fuldføre din reservation og gå videre til betaling skærmbillede. Indtast dit navn eller skub din Passport-konto, hvis det ønskes. Vælg din betalingsmetode---kontanter, kreditkort eller betalingskort--- og indsætte din betaling. Afhente din trykte billet og kvittering fra den grå plast vindue på knæhøjde på maskinen.

Tips & advarsler

  • For internationale og andre langdistance og overnight togrejser kræver en pladsreservation, købe billetter så langt i forvejen da dine planer.
  • Hvis du rejser fra en større by til et landdistrikt, Køb din returbillet på samme tid som billetten afgang som landdistrikter togstationen ofte har begrænset billet kontortid.
  • Før du starter din billet køb, skal du kontrollere hvis maskinen accepterer kontanter, kreditkort eller hvilken enhed du har planer om at betale for dine billetter med.
  • Hvis maskinen er at have problemer med at læse din debet- eller kreditkort, prøv at indsætte og fjerne kortet langsomt eller hurtigt.
  • Undgå at købe billetter på forhånd, hvis din tidsplan er væske. Billetter med sæde forbehold kan ikke overføres og ofte ikke refunderes.
  • Nogle amerikanske rejsende har problemer med at bruge kreditkort uden en elektronisk chip i automatiserede maskiner. Oprette en pinkode med din bank, før du forlader for Europa eller bruge betalingskort i toget booking kiosker.
  • Hvis du rejser på en Eurorail pass, skal du foretage din reservation i person på et tog station billetkontor og har din rail pass stemplet på toget af dirigenten.

© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com