Homøopatiske kur mod skæl

Du bemærker det på skuldrene af din lille sort kjole. Det speckles revers i stål-grå magt kulør, der var beregnet til jord det perfekte job. Det nags på dig med kløende påmindelser om dens eksistens at sende dine negle til din hovedbund og ansporet en virtuel snestorm. Skæl er ofte flere gener end en alvorlig medicinsk tilstand, men hvem ville ikke noget imod et mindre irritationsmoment i hendes liv? Homøopati tilbyder nogle alternative behandlinger for skæl, der kan hjælpe med at holde dit tøj flake-fri.

Homøopati

Det nationale Center for komplementær og alternativ medicin (NCCAM) definerer homøopati som en medicinsk filosofi centreret om behandling af en sygdom eller lidelse med lægemidler, der udviser de samme egenskaber som sygdommen, selv, "ligesom helbredelsesmetoder indkvartering." Metoden opkald til sind Hippokrates fire humør (gul galde, sort galde, slim og blod), en balance mellem hvilke angivne godt helbred. Omvendt, sygdom angivet en ubalance mellem humør, og medicin (kategoriseret under dets egenskaber svarende til homøopati) blev givet i et forsøg på at genskabe balancen. Hippokrates metode, men arbejdede på et system af modsætninger i stedet for den homøopatiske system af kan lide.

Hvis for eksempel et bestemt stof udløst en feber i en sund voksen, vil en meget lille fortynding af det pågældende stof blive givet til en person med feber, så lille faktisk at NCCAM siger det kan indeholde ingen molekyler af det oprindelige stof, selvom homøopater mener, at fortynding besidder "essensen". At "essens" i første omgang vil udløse homøopatiske forværring--feberen vil blive værre-- og derefter feber bliver langsomt bedre.

Retsmidler

De specifikke homøopatiske midler for skæl er lidt skræmmende at den nye indviede. Med ting som sepia, grafit og svovl være skæl syge fristet til at køre tilbage til shampoo på apotek hylde. Der er dog steder at bidrage til at gøre navigering den homøopatiske farmakopé lidt lettere.

ABC homøopati giver dig mulighed at besvare en række spørgsmål om din sygdom eller tilstand på hvilket tidspunkt det dirigerer dig til passende behandlingsmuligheder i rækkefølge af relevans, sammen med et praktisk link, der tillader dig at købe varen straks.

ABC homøopati antyder Baryta Carbonica som den mest effektive behandling af skæl. Det vil også hjælpe med blødende tandkød, forebygge forkølelse og styring af uregerlige børn og bekæmpe usikkerhed, blandt mange andre ting.

Effekten

Effekten af homøopatisk helbredelsesmetoder er uafklaret i 2009. Mens nogle undersøgelser viser positive resultater, gør mange andre ikke. Husk også på at der er en forskel mellem et hjem afhjælpe og en homøopatiske middel, og dermed et hjem afhjælpe foreslår forskellige behandlinger.


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com