Hvordan man vælger den rigtige bowlingkugle vægt

Som med alle sportsgrene er det vigtigt at bruge det rigtige udstyr når du bowling. Dette omfatter også brug af den rigtige bowlingkugle. Mange amatør bowlers bruge en bold, der er for lyse eller for tung for dem. Dermed kan stærkt påvirke dit spil og endda føre til skade. Her er hvordan man vælger den rigtige bowlingkugle vægt.

Instruktioner

• Brug din sunde fornuft når du vælger en bowlingkugle. Hvis du er en mand, 160 pund, er 8-pund bowling bolden nok ikke for dig. Det samme kan siges til den 90-pund kvinde forsøger at bruge en 16-punds kugle. Hvis du kan næsten ikke løfte bowlingkugle med den ene arm, er det for tung. Hvis du kan nemt smide det, som om det er en basketball, er bowling bolden sandsynligvis for lys.

• Overvej hvorfor type af bowler du er når du vælger den rigtige bowlingkugle vægt. Hvis du smider flere af en glat bold, overveje at smide en tungere kugle for at opnå mere pin handling. Hvis du er en bowler, der kan lide at sætte spin på bolden og endda smide en kurve, skal du dog vælge en lysere bowlingkugle. En lettere bowlingkugle er lettere at kurven end en tungere.

• Bemærk roll af bowlingkugle, når du smider det. En bowlingkugle bør have en naturlig rulle det på sin rejse mod benene. Hvis du opdager, at du får en lille hænge tid på din kast, er bowlingkugle sandsynligvis for lys for dig. Et tegn på, at bolden er for tung for dig er, at det falder for tidligt i din kaste.

• Vær opmærksom på eventuelle smerter du oplever under eller efter bowling. Overdreven smerter i håndleddet eller albuen kan være et tegn på at bowlingkugle er for tung for dig. Skuldersmerter kan faktisk være et tegn på begge. Hvis din skulder er såre, kunne det være fordi du styrte din bowlingkugle fordi den var for let for dig.

• Praksis med flere forskellige bowlingkugler alle vejer forskellige beløb. Den eneste måde du vil vide, hvilken vægt er perfekt for dig er ved trial and error. Når du finder den bold, der er både behagelig for din krop og gør dig en effektiv bowler, stick med denne vægt.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com