Billige jamaicanske ferier

Billige jamaicanske ferier

Kun 145 miles lang og 50 miles lang, øen Jamaica er en caribiske land kendt for at være hjem af Bob Marley og reggae musik. Attraktioner omfatter naturlige vidundere såsom Dunn's River Falls, grøn Grotto huler og et væld af strande, denne linje kyster. For økonomisk rejsende er der budget-venlige ferier til Jamaica til rådighed. Alle priser angivet er fem nætter, omfatter tur/retur flybillet og bygger pr. person.

Riu Montego Bay

Der er overkommelige pakker med kingsize sengsværelser på Riu Montego Bay Resort i Montego Bay til $834. Accommodations har enten haven eller havet og hvert værelse leveres komplet med loft fans, satellit-TV og badeværelse med badekar og dobbelt dræn. Værelser også komme med møbleret balkon og har en jorden-tonet farve ordningen. Ud over boliger berettiger det all inclusive-aspekt af denne pakke på Riu Montego Bay Resort gæsterne til komplet amerikansk morgenbuffet, varm buffet og jerk grill til frokost og valgfri middag på dit valg af tre typer af restauranter som en asiatisk buffet og en steak house. Alkoholiske og alkoholfri drikkevarer kommer også med denne all-inclusive-tilbud, som gør aktiviteter som windsurfing, sejlads, kajakroning og indledende dykning lektioner på feriekompleksets swimmingpool.

Riu Montego BayMahoe Bay, IronshoreMontego Bay, Jamaica(876) 957-5700Riu.com

The Ritz-Carlton Golf and Spa Resort, Rose Hall, Jamaica

For $668, kan gæsterne opleve en luksuriøs side af øen på The Ritz-Carlton Golf and Spa Resort, Rose Hall, Jamaica. Denne sats er for king værelse ferieboliger med udsigt til haven. Beliggende blandt en privat strand og frodige grønne bjerge, har hver af værelserne og suiterne en privat balkon eller veranda. Ordningen design i værelserne er Caribien i sin farverige natur og de fælles områder såsom lobbyen har nuancer af hvid og creme. Faciliteter omfatter spa og fitnesscenter, og gæsterne kan vælge mellem fem dining virksomheder.

The Ritz-Carlton Golf and Spa Resort, Rose Hall, JamaicaEn Ritz-Carlton DrRose Hall, St. JamesJamaica, W.I.876-953-2800ritzcarlton.com

Sunset Jamaica Grande Resort & Spa-Ocho Rios

Sunset Jamaica Grande Resort & Spa i Ocho Rios har pakkeløsninger for så lavt som $763. All inclusive-funktioner omfatter ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter og restaurant i buffet-stil eller forbehold eneste restaurant. Faciliteter inkluderer et kasino, otte forskellige barer og natklub og fuld spa-tjenester. Den standard overnatningssteder, der kommer med denne sats er moderne møbleret og indrettet i øen nuancer af turkis og grøn.

Sunset Jamaica Grande Resort & Spa-Ocho Rios876-974-2200sunsetjamaicagrande.com


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com