Hvordan til at lime golfsko

Lige når du har endelig dit bedste golfsko brudt-in, bemærke du, at de er begyndt at se lidt lurvet. At vide, hvordan dit udstyr påvirker dit handicap, prøver du at klemme et par mere miles ud af din golfsko før starte forfra med et nyt par. Undersøg din golfsko for at bestemme, hvis de kan repareres af dødelige midler. Hvis sko er slidt op til det punkt, at de ikke længere yde støtte og komfort, er deres pensionering overhængende. Hvis på den anden side sko har en del af sålen, der er adskilt fra sko, en tåkappe med en iturevet søm, eller en fod bed foring, der ikke vil bo på plads, kan du sikkert gøre reparationer dig selv. Med den rette lim, og nogle simple værktøjer, kan du genoplive din gamle golfsko til at vare mindst en anden sæson.

Instruktioner

Brug en børste til at fjerne sand i stramme sprækker.

Rengøre områder har behov for reparation. Med en lille børste, fjerne eventuelle rester, sand eller løs. Brug saks til at klippe flosser tråde. Tør de områder, der vil være limet med rengøring løsning og derefter skylle til at fjerne rester. Tør grundigt.

Bedre vedhæftning af skrub op overfladen med en stålbørste.

Groft op, med en stålbørste, især glat eller behændig områder som lim vil blive anvendt. Dette er et vigtigt skridt, da det vil øge overfladearealet og øge selvklæbende evne til limen.

Fleksibel lim har normalt til at "sætte" et par minutter inden limning.

Læs producentens instruktioner for brug af limen. Anvende lim til begge overflader skal limes. Typisk, fleksibel lim er tilladt at tørre i et par øjeblikke før samler sko reservedele til limning.

• Samle de limede overflader hurtigt og præcist. Manipulere den ydre overflade med dine fingre til at fjerne enhver lim bobler og at justere placeringen af den hurtigt limning sko dele. Nogle meget stærke lim tillader ikke repositionering. Ren resterende lim fra sko straks.

• Sikre limning dele af sko på plads ved hjælp af malertape. Dette skridt kan være unødvendigt, hvis du bruger hurtigt virkende lim. Tillad lim til at tørre, så fjern tapen.

Tips & advarsler

  • Læs alle anvisninger og advarsler før du bruger fleksible limning forbindelser. Mange er giftige og brandfarlige. Holdes væk fra børn.

© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com