Romantisk vinter ferier for par i Rocky Mountains

Rocky Mountains er en kendt bjergkæde i det vestlige USA og Canada tager op mere end 3.000 miles fra New Mexico til British Columbia. Millioner af turister flok til Rocky Mountains hvert år for at stå på ski, snowboard og nyde romantisk ferier med hinanden. Fordi Rockies omfatte så mange stater, er at finde den ret romantisk resort at tilbringe din ferie i kun begrænset af din egen smag. Din romantiske par flugt kan være i en fjerntliggende resort med ingen tv eller adgang til internettet, eller du kan bo downtown i en større by og nyde-bjergene og byen samtidig.

Emerald Lake Lodge

Beliggende i Rocky Mountains British Columbia, Canada, er Emerald Lake Lodge beliggende mellem bjergkæder, på bredden af Emerald Lake. Lodge funktioner 24 hytter langs kanten af søen, hvoraf ingen har tv eller internetadgang, at sikre, at ingen sådanne distraktioner afbryde din romantisk weekend. Alle hytterne har pejs og privat balkon, og samtlige værelser er ikkeryger værelser. Lodge byder på tre restauranter og en lounge, hvor du kan dele en flaske vin før du trækker dig tilbage til dit værelse til en romantisk aften alene. Hver restaurant tilbyder en fuld menu, samt et omfattende vinkort og cocktail-menu. Træ-brændende pejs og udsigt over bjergene og søen forbedre hver restaurant. Om vinteren kan du stå på ski, snowboard og snesko. For ekstra Romantik tilbyder Emerald Lake Lodge alle gæster mulighed for at tilføje "Kærlighed er i luften" pakke til ethvert ophold, som du skal kalde concierge at arrangere og vælge, hvad der skal medtages i pakken.

St. Regis Aspen

Med sin legendariske skiområder såsom Snowmass og kærnemælk, Aspen er en de mest berejste Colorado Rocky Mountain byer. St. Regis Aspen Resort er et romantisk feriested for par, med udsigt over bjergene fra alle værelser. Remede Spa tilbyder par mulighed for at tilbringe en del af deres flugt at blive forkælet med en massage mens hengiver i champagne, chokolade og bær og et aromaterapi-bad. Restauranten på St. Regis byder på en udstilling køkken, som tillader diners at se kokken tilberede hver måltid fra spisestuen. Når du ikke er watching kokken kan du se solnedgangen over Rockies gennem gulv til loft-vinduer. Når du bestiller opholdet, har du mulighed for at medtage lidt ekstra, såsom blomster, champagne og chokolade, som vil venter på dig at ankomme i dit værelse, tilføjer blot et strejf af romantik til en allerede romantisk weekend.

Spring Creek Ranch

I Rocky Mountain-regionen i Jackson, Wyoming er Spring Creek Ranch, en luksus resort tilbyder par et valg mellem et værelse på kroen, en ejerlejlighed eller et bjerg villa. Hver tilbyder udsigt over Rockies, private bade og luksuriøse bekvemmeligheder. Kornkammer restaurant funktioner romantisk tabeller for to ved siden af gulv-til-loft vinduer mod hvor solen går ned hver nat over Grand Teton Peak. Et spa er beliggende på stedet og giver par mulighed for at tilbringe kvaliteten tid sammen nyder et par spabad eller massage. Personalet er glade for at hjælpe dig med at foretage middagsreservationer eller overraskende din betydelige andre med en flaske champagne og chokolade i slutningen af aftenen. Under din romantiske vinter ferie, kan du udforske vidundere af nærliggende Yellowstone National Park og nyder udendørs aktiviteter såsom skiløb og vandreture. Romance-pakker er tilgængelige efter anmodning, når du reserverer dit værelse.

Four Seasons Denver

Hvis rustikke, friluftsmenneske type getaways ikke opfylde din romantiske Rocky Mountain flugt drømme, er de fire årstider beliggende i downtown Denver i nærheden af restauranter, museer, shopping og underholdning, alt imens byder på udsigt over Rocky Mountains fra hårtørrer. Du kan stadig nyde aktiviteter i Rockies, som snowboarding og skiløb, samt bekvemmeligheder af downtown livsstil. Four Seasons spisestederne omfatter kant Steakhouse og Lounge, hvor du kan bestille din favorit bøf og et glas- eller flaske – rød vin til at nyde en baggrund af skyline af Rocky Mountains. For en yderst romantisk madoplevelse, kan du give afkald på enhver restaurant overhovedet og tilbringe aftenen i din kjortel, mens du nyder middagen leveret af roomservice. Spaen tilbyder par i delte suites. Inden for gåafstand fra hotellet kan du nyde vin bistroer, barer, klubber og restauranter når du vender tilbage til hotellet fra din dag på pisterne.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com