Gør det selv Zip Line

Gør det selv Zip Line

Mange virksomheder i turistmål rundt verden operate zip linjer som en attraktion. Disse linjer, 300 fod eller mere i længden, sender du striber ned et stålkabel, over skrånende terræn, fra ét sted til et andet. Men hvis du ikke ønsker at gå så langt, du kan nyde en kortere version i din egen gård.

Før du begynder

Måle den plads, du planlægger at bruge, før du starter bygning. Dette vil være enten mellemrummet mellem to træer eller to poler, at du har sunket i jorden. Understøtter skal være stærk nok til at holde den tungeste person, der vil bruge zip line. Hvis du bygger en zip line for børn, har en voksen som tester.

Udstyr og materialer

Ifølge Ziplinerider.com, zip linjer er normalt lavet af stål kabel kendt som fly kabel, som får sit navn fra dets oprindelige formål. Fly kabel fleksibilitet og styrke gør den ideel til spændingerne på zip linjer.

Brug enten tovstrop eller en ankerkæde til Fastgør kablet til træer eller stillinger. Tovstrop gå helt gennem træet eller post, så hvis du ikke ønsker at bore, binde ankerkæde omkring støtte i stedet. Sørg for at kæden er normeret til eller over den højeste vægtgrænse din linje vil støtte.

Du har også brug for et sæt af Strammeskruer, bruges til at ændre zip line's spændinger og flere kabel klemmer at tillægge Strammeskruer zip line. Et øje/kæbe swivel er også en god investering at undgå unødig stress på tilslutningerne.

De endelige varer, du har brug for er en zip line trolley, en bremse og en sele. Zip line vogne er et sæt af remskiver placeret over linjen og lukket så trisse ikke falder af, mens du bruger den. Selen kan være hele kroppen eller kan bare passe omkring din talje. Nogle mennesker bruger en trapez swing eller styret til kortere ture.

Bygning Zip Line

En streng, en pilot nylontråd mellem dine to ankre at sikre, at din zip line sti er klar og din længde måling er korrekte. Når du er klar, lægger den højeste af to ankerpunkterne først. Brian Greenstone ("hvordan jeg byggede min Zip-Line") bruger hvad der kaldes et "slynge" metode, hvor en længde af kabel eller kæde er loopes omkring ydersiden af din ankerpunkt.

Metoden kabel cut to 7-fods sektioner af kabel og løkke en omkring din ankerpunkt. Hvis du bruger et træ, tyder Greenstone på at sætte to stykker af skrot træ mod træ til at beskytte den. Passere hver ende af din cut afsnit omkring et metal Fingerbøl, udjævningen det ud, og derefter knytte begge ender til spændemøtrikken. Tryk på et kabel klemme på hver side af linjen slynge til at fuldføre din anker.

Hvis du bruger en kæde har du wrap et tæppe bånd rundt om træet, før du kaster kæde rundt om den. Tæppet har samme formål som affaldstræ til linjen slynge. Når du har placeret din kæde hvor du ønsker det, placere de to ender på begge sider af løkken i spændemøtrikken og tryk på en lang bolt gennem for at knytte kæden.

Streng linje fra den højere anker pege på det nederste punkt. Installere bremse denne enden før at sammensætte dit andet anker. Når alt er samlet og linjen er testet, er du klar til at knytte trolley i den høje ende og tage en tur.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com