Fisketure i Oahu

Fisketure i Oahu

Kendt for sin Pacific blue marlin, gulfinnet tun, wahoo, storøjet tun og guldmakrel, er nordkysten af Oahu et førsteklasses sted for sportsfiskeri, med varme temperaturer, naturskøn udsigt og rolig, uncrowded farvande. Gå dybhavsfiskeri eller bundfiskeri mens udforske det store vand i Stillehavet. Tilbyder en bred vifte af året rundt private chartre, er Oahu en populær destination for fisketure.

Chupu udlejning

Hjem til en af de største sportsfiskeri charterbåde i Haleiwa Harbor, Chupu chartre er en full-service dybe hav fiskeri selskab i Oahu. Tilbyder tilpassede ture dækket til individuelle behov, en fuldtids licenseret besætning og en af de bedste fiskeri poster i havnen, Chupu er ideel for sportsfiskere på alle niveauer. Fange en 1.000-pund blå marlin, bugstribet bonit, gulfinnet tun og skoler af guldmakrel fra dækket af den Foxy Lady. Bygget i 1975 og den 42-fod, tomotorers Foxy Lady er udstyret med en hyggelig lounge, skyggefulde dæk og et kæmpe udvalg af fiskestænger og agn.

Chupu udlejning

Slip 220, Haleiwa Harbor

Haleiwa, Hawaii 96712

808-637-3474

chupu.com

Gå fiskeri Hawaii

Forankret i Haleiwa Harbor på nordkysten, tilbyder gå fiskeri Hawaii personlig service og en kyndig besætning med over 20 års erfaring. Afhængigt af dine interesser, gå bundfiskeri for reef beboere, herunder barracuda, snapper og ravfisk, trolling for enorme marlin eller dybt vand vippende tun. På 30-fods Nani Kai, nyde en betagende udsigt over øen, få nyttige lokale fiskeri tips og prøve specielle fiskeredskaber. Fra tre-timers ekspeditioner, startende fra $250 til en hel dag af fiskeri på Stillehavet til $650 (priser fra 2010), vælge fra en bred vifte af ture egnet til forskellige budgetter og stilarter.

Gå fiskeri Hawaii

59-558 A Kam motorvej

Haleiwa, HI 96712

808-637-9737

gofishinghawaii.com

Sportfish Hawaii

Med 21 fiskerbåde i hele Hawaii-øerne som 65-fod Delta, der har specialiseret sig i big game, bundfiskeri; og 77-passager E havet rytteren har en rummelig indvendig kahyt, moderne bekvemmeligheder samt et fuldt udstyret køkken, Sportfish Hawaii tilbyder noget for enhver smag, fra halv- og fuld-dag charters at overnatte og om natten fiskeri krydstogter. Når solen går ned, hoppe ombord på Sashimi I eller Sashimi II og jagten på syv forskellige typer af hajer, eller udforske andre Hawaii-øerne om natten udflugt ombord på båden, spille n Hooky.

Sportfish Hawaii

877-388-1376

sportfishhawaii.com


© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com