Hoteller i Bogota, Colombia

Hoteller i Bogota, Colombia

Hjem til syv millioner mennesker, Bogota, Colombias kapital, tiltrækker turister til sine museer, parker, kirker og natteliv. De tre vigtigste dele af byen er La Candelaria, historiske centrum, downtown Bogotá, den gamle kommercielle centrum, og nordlige Bogota, den nye kommercielle centrum med high-end forstæder. Bogota tilbyder rejsende et antal fine hoteller.

Casa Medina

Casa Medina bygning ligger midt i de finansielle og kommercielle centre i byen og tæt på National University of Colombia, et nationalt historisk bevarelse Monument. Casa Medina Bogota har 58 værelser, der åbner til en balkon. Værelser indeholder satellit-tv, CD-spillere, gratis aviser og telefon med flere linjer med telefonsvarer. Samtlige værelser indeholder sovesofaer, pejse og skriveborde. Hotellet har en restaurant, bar, lounge og café.

Hotel de la Ópera

Beliggende næste Cristóbal Colón teater og overfor Palacio de San Carlos, Hotel De La Opera tilbyder værelser med balkon, gratis trådløs internetadgang og kabel-TV. Hotellet har en indendørs swimmingpool, fitnesscenter, spa og sauna, Jacuzzi og tyrkisk bad. Der tilbydes også skønhedsbehandlinger, såsom chocotherapy og aromaterapi. Hotel De La De La Opera har 2 restauranter, og gæsterne kan nyde levende musik mens du spiser. Hotellets 42 værelser er to blokke væk fra Bolivar Square og den nationale katedral. Ikke-ryger værelser er tilgængelige.

Crowne Plaza Tequendama

Crowne Plaza Tequendama Hotel er tæt på Museum for moderne kunst i Bogota, Plaza de Bolivar og National University of Colombia. Hotellet indeholder 578 værelser og tilbyder 24-timers room service, kabel-TV, voicemail og højhastigheds-internetadgang. Fås også er sauna, Jacuzzi, vaskeri, businesscenter, gavebutik og skønhedssalon. Alle værelser er ikke-rygerværelser.

Cite Hotel - Hoteles Cosmos

Cite Hotel er beliggende i business og underholdning center i Bogota, Virrey Park. Hotellet indeholder 56 værelser er udstyret med kabel-TV, DVD afspiller, minibar og en værdiboks. Der findes også gratis trådløs internetadgang, udendørs swimmingpool, Ikkeryger-værelser og 24-timers roomservice. Hotellets fransk Bistro er åben til morgenmad, frokost og middag.

Hotel Estelar La Fontana

Hotel Estelar La Fontana er det eneste hotel i Bogota omgivet af haver og firkanter. Hotellet ligger tæt på Bogota botanisk have og Unicentro Trade Center, hjertet af business-centret. 200-room hotel tilbyder en spa, damp værelser, sauna og fitnesscenter. Gratis trådløs og kablet højhastighedsinternet er tilgængelig i fællesområder. Hotellet har en restaurant, lounge, café og mødelokaler. Hotel Estelar La Fontana værelser indeholder kabel-TV og giver gratis hverdagsaviser, pengeskab på værelset og telefon med gennemvalg med telefonsvarer.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com