Sådan gør du Blonde Chunking

Sådan gør du Blonde Chunking

Højdepunkter og solid farver bare ikke nok til at tilfredsstille deres ønske om en fed og interessant frisure. Heldigvis, der er chunking, hvilket gør en fed image samtidig være nemt at oprette. Blonde bidder give dit hår en skarp, defineret look du kan finde attraktive. Chunking er på ingen måde en meget fin kunst. Du isolere en stor bid af hår og lysne det med blegemiddel. Med praksis, kan du oprette en indviklede form af chunking, der giver dine hårstrå, en zebra-stribet effekt. Du afbryde linjen af blegemiddel på håret, forlader en del af det naturlige og en del af det bleget.

Instruktioner

• Sætte på fælles landbrugspolitik, indeholdt i din oplyste kit. Bruge hår krogen til at trække hårstrå gennem de perforerede huller i fælles landbrugspolitik. Træk gennem store mængder af hår til at gøre dramatiske bidder i stedet for petite højdepunkter.

• Bland den oplyste løsning. Læs instruktioner inkluderet i din oplyste kit til at bestemme, hvilken rækkefølge for at blande ingredienserne samt hvor længe at holde det i dit hår.

• Børste løsning på hår stikker ud af din cap. Lad det sidde i den anbefalede mængde af tid af fabrikanten. Hvis du har usædvanligt mørkt hår, lad det sidde lidt længere tid (ikke mere end fem minutter) til at få de mest effekt.

• Giv dit hår en indledende skylning med fælles landbrugspolitik sted. Når de fleste af blegemiddel er gået fra håret, fjerne hætten og færdig med at vaske det for at fjerne de resterende løsning. Betingelse dit hår med den lille flaske af hår sealer fra producenten.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker dit hår til at have større bidder du ikke kan opnå gennem en striber cap, prøve sølvpapir separator. Indstille luns af hår på et stykke sølvpapir. Pensel det med hår blegemiddel og gør det muligt at lette før skylning det ud.
  • Smide væk så snart du slutter ved hjælp af det blegemiddelopløsning.
  • Brug handsker når du håndterer blegemiddelopløsning.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com