Sådan vandretur i Grand Canyon

Vandreture Grand Canyon kan være en smuk og givende oplevelse. Canyon, beliggende langs Colorado-floden i Arizona, snor sig langs 277 miles og når dybder af 4 til 18 miles. Canyon og det omkringliggende område er drives af National Park Service og glæder sig over besøgende året rundt, vejret tillader.

Instruktioner

• Planlægge en tur til det sydlige eller nordlige kant af Grand Canyon. Tjenesten park anbefaler at bruge en af fem "korridor" stierne til din første vandretur gennem Grand Canyon. Disse stier er godt vedligeholdt og nogle af værelserne har skyggefulde rastepladser, toiletter og vand springvand. En tilladelse er ikke nødvendigt at vandre "korridor" stier.

• Komme i form. De fleste vandrere overvurderer deres fysiske tilstand, når de forsøger at vandre Grand Canyon. Hvis du ikke allerede følger et fitness rutine, begynde at forberede flere måneder i forvejen.

• Tjek vejrudsigten. Kontrollere NOAA vejr betingelser for dagen før du begiver dig på din vandretur. Du ønsker ikke at blive fanget i en Canyon under en storm.

• Planlægge din pack omhyggeligt. Sørg for at bære nok vand og mad til turen. Den gennemsnitlige hiker tager fire til fem timer at komme til bunden af Canyon og om to gange at tid til at klatre tilbage op til randen.

• Klæde sig passende. Temperaturen i Canyon kan variere betydeligt, som du ændre højde. Det er klogt at klæde sig i lag. Sørg for at bringe en hat til at bære under varmen i dag.

• Aftal på Phantom Ranch. Phantom Ranch, placeret i bunden af Grand Canyon, tilbyder hytter og kollegie-stil indkvartering. Plads er begrænset og fylder tidligt. Reservationer kan foretages til 23 måneder i forvejen.

• Overveje en mule tur i stedet for vandreture. Grand Canyon park embedsmænd afskrække vandrere fra fuldfører en rand mod floden at rand vandretur alt i den samme dag, på grund af farerne ved hedeslag. Rideture på muldyr udbydes året rundt fra både nord og syd fælge, og kan reserveres 13 måneder i forvejen.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com