Hvad er i en Tennessee te kage?

Tennessee te kager (også kendt som "T-kager") er cupcake-størrelse konfekt typisk serveres til at ledsage te, kaffe eller dessert. Te kager er ofte givet som gaver eller serveres ved særlige lejligheder.

Legend

Tennessee T-kager, en Nashville, Tennessee bageri med speciale i godbid, hævder oprindelsen af sit produkt spor tilbage til antebellum Tennessee, hvor en ung, smuk kvinde med en evne til bagning perfektioneret en gammel familie te kage opskrift. Under mangel på fødevarer af borgerkrigen tilbage kvindens bror fra slagmarkerne med en ung kaptajn, med hvem kvinden faldt i kærlighed ved første blik. Da der ikke var nok ingredienserne til bage kaptajnen en kage, gjorde kvinden ham et parti af te kager i stedet. I kærlighed med smagen, kaptajn i sidste ende vendte tilbage og giftede sig med den unge kvinde.

Varianter

Tennessee te kager er ofte flavored citron, lime, chokolade eller vanille.

Typiske ingredienser

Ingredienser fælles for mange te kageopskrifter omfatter mel, bagepulver, bagepulver, sukker, æg, kærnemælk, smør, salt, vanille og andre aromastoffer.

Forberedelse

Smør og sukker er ofte smeltes i en gryde før at blive kombineret i en skål med de øvrige ingredienser. Dejen er så typisk hældes i en foret muffin tin og bages 12-15 minutter i en forvarmet ovn.

Fun Fact

Tennessee te kager landede på den nationale kort når Oprah Winfrey featured dessert i et segment af sit show med titlen "Fire bedste kager i landet."


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com