Sådan bruges Soule seværdigheder

Sådan bruges Soule seværdigheder

Den Soule syn er en mikrometer eller vernier type riffel synet. Justere elevation og afdrift på disse seværdigheder til nul i på dit mål. Foretage de indledende justeringer umiddelbart efter installationen. Dermed forhindrer større problemer, og kun mindre justeringer kan forventes i fremtiden.

Instruktioner

• Se gennem slutningen af syne; Det skal flugte med slutningen af din riffel. Se fra toppen, og visuelt kontrollere, synet kører parallelt med riffel. Synet skal ikke flyttes til enten side af tønden.

• Indstille riffel synet til mekanisk nul ved at dreje elevation knop--i begge retninger--, indtil du føler modstand. Langsomt Drej knappen i den anden retning, tælle klik, indtil du føler modstand. Dividere med antallet af klik med to. Vende knop af så mange klik. Gentag processen for windage knop.

• Brand en praksis skud på et mål på en dag med ingen vind. Hvis dit skud rammer til højre for plet, skub den forreste synet tilbage i små intervaller. Brand en anden praksis skudt. Hvis det er til venstre for plet, flytte synet til højre.

• Brand en praksis skudt på en blæsende dag. Drej de riflede knopper på siderne af syne forsamlingen til at justere afdrift. Dette har fem markeringer mærket 0 til 4. Hver mærkning flytter synet fra.005 inches i begge retninger. Hvis din indvirkning er til højre for dit mål, flytte knop, så antallet øges. Hvis det er til venstre, Drej knappen så antallet falder. En hel omdrejning flytter synet.025 inches. Fortsætte med at foretage justeringer, indtil dit skød rammer plet.

• Justere elevation markeringer på synet ved at løsne øje-disc knop og dreje elevation knop på toppen af forsamlingen. Disse markeringer er i.01 tommers intervaller. Hver tilvækst er ca et minut af vinkel på en pistol med en 30 - 36 tommer sight radius. Mark afstande på personalet er.05 inches fra hinanden. Afstande er mærket hver.25 inches.

Tips & advarsler

  • Altid praksis pistol sikkerhed, når du bruger din riffel. Sætte sikkerheden på når du ikke bruger pistolen.

© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com