Hoteller i nærheden af Peacock Springs Cave i Florida

Peacock Springs State Park er hjemsted for to store fjedre, et spring kører og seks sinkholes samt næsten 33,000 fødder af undersøiske passager og huler. Det er stedet for en af de længste undersøiske hule systemer i USA. Besøgende bør bemærke, at alle, der ønsker at udforske disse undersøiske huler skal fremlægge dokumentation for deres scuba certificering. Det nærmeste samfund med mange muligheder for overnatning for besøgende til grotterne Peacock Springs er Live Oak, Florida.

Best Western Suwannee floden Inn

Best Western Suwannee River Inn er 29 miles nordøst for Peacock fjedre, og tilbyder værelser med king- eller queensize senge. Kroen er også syv miles fra Suwannee River musik Park og campingpladsen, hjem til Suwannee floden Jam. bedømt af AAA som en 2-Diamond ejendom, hotellet tilbyder gratis morgenmad, en udendørs swimmingpool og tøjvask på selve ejendommen. En række spisesteder ligger inden for gåafstand af hotellet.

Holiday Inn Express Hotel & Suites Live Oak

Holiday Inn Express Hotel & Suites ligger lige ved motorvejen Interstate 10, fem miles nord for downtown Live Oak. Ejendommen tilbyder gratis morgenmad og trådløst højhastighedsinternet, mødefaciliteter og en 24-timers businesscenter. Hotellet har desuden en udendørs swimmingpool og et moderne fitnesscenter. Hotellet ligger en halv times kørsel nordøst for Peacock fjedre.

Suwannee floden Rendezvous Resort & campingpladsen

Suwannee floden Rendezvous Resort & Campground, i Mayo, ligger 20 minutters kørsel sydøst for Peacock Springs State Park. Feriestedet tilbyder en række overnatningsmuligheder for besøgende til de nærliggende Peacock Springs huler, herunder hotel-stil værelser med udsigt over floden Suwannee, log hytter og en campingplads. Feriestedet er beliggende på en fjerntliggende område af floden Suwannee. Feriekomplekset har en on-site foråret og udlejer kajakker til padle på floden.


© 2019 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com