Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Ved at kombinere et besøg med kære og en RV tur til Florida kan være let, hvis du bor på en af de statslige parker i nærheden af landsbyer, en af Floridas største pensionering samfund, som er beliggende i hjertet af central Florida. Camping på en RV park kan tilbyde besøgende mere fleksibilitet end bor på et hotel, og det er ofte meget billigere. De fleste parker tillader kæledyr, og de venskaber, du foretager, mens opholder sig i en park kan vare hele livet.

Lake Griffin State Park

Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Svømning er ikke tilladt på grund af tilstedeværelsen af alligatorer.

Mindre end 7 miles fra landsbyerne er Lake Griffin State Park. Parken byder på 40 campingpladser, hvoraf tre er ADA tilgængelige. Gæsterne kan nyde mange udendørs aktiviteter såsom fiskeri og vandreture, selv om tilstedeværelsen af alligatorer forhindrer svømme i søen. I midten af lejren indeholder toiletter, brusere og vaskeri. Der er en legeplads for børn i parken. Velopdragne kæledyr er velkomne, selv om det er ejerens ansvar at samle op efter dem.

Lake Griffin State Park3089 U.S. 441/27Fruitland Park, FL 34731352-360-6760floridastateparks.org

Silver River State Park

Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Kanoudlejning er tilgængelige fra Silver River State Park.

Kun 30 minutter fra landsbyerne er Silver River State Park. Fifty-ni RV websteder er tilgængelige, og seks af disse websteder tilbyder 50-amp electric service. Kano og kajak er muligt på Silver-River, og parken tilbyder kanoudlejning for $5 per time. Parken er vært for en pioneer krakker landsby og et museum, der er åben i weekender og på helligdage.

Silver River State Park1425 N.E. 58 AvenueOcala, FL 34470352-236-7148floridastateparks.org

Wekiwa fjedre State Park

Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Wekiwa fjedre stat Park tilbyder 13,5 miles af vandrestier.

Blot en time fra landsbyerne, giver Wekiwa Springs State Park gæsterne mulighed for at se, hvad Central Florida lignede hvornår det var beboet af indianere. Det fulde camping facilitet tilbyder 60 pladser for autocampere op til 50 fod lang. Cykling, kano og fiskeri er tilgængelige enten på stedet eller nærliggende og parken huser 13,5 miles af vandrestier.

Wekiwa fjedre State Park1800 Wekiwa cirkelApopka, FL 32712407-884-2008floridastateparks.org

John Pennekamp Coral Reef State Park

Statslige RV parker i nærheden af landsbyer i Florida

Snorkling og dykning er tilladt på John Pennekamp Coral Reef State Park.

Omkring to timers kørsel fra landsbyerne, kan John Pennekamp Coral Reef State Park være længere end de fleste RVers pleje at bo, men det faktum, at det er den første undersøiske park i USA kan gøre drevet det værd. Syvogfyrre RV slots er tilgængelige og kan reserveres op til 11 måneder i forvejen. Snorkling og dykning på et koralrev er tilgængelig, eller for de mindre eventyrlystne, kan du se reef fra en glasbund.

John Pennekamp Coral Reef State ParkKR. 1 Mile markør 102,5P.O. Box 487Key Largo FL 33037305-451-1202floridastateparks.org


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com