Hvordan man laver hjemmelavet is med rå sødmælk

Rå mælk er perfekt til brug i hjemmelavet is, fordi du kan skimme fløde, der stiger til toppen af mælken og bruge i isen. Der er intet, der er lig med den friske creaminess af rå mælk og fløde i hjemmelavet is. Når du laver is med rå mælk ikke vil du nøjes med noget andet. Tilføje hjemmelavede ingredienser for at oprette særlige varianter er sjov og velsmagende.

Instruktioner

• Kombinere mælk og fløde i gryden og bland godt. Med skrælle kniv, skær vanille bønner i halve på langs. Skrabe ud af indersiden af bønnerne og rør det sammen med bælg i creme blandingen. Bring blandingen i kog over medium varme. Når kogende, reducere varmen til lav og lad det simre i ca 30 minutter. Stir ofte for at forhindre afbrænding.

• Kombiner æg, æggeblommer og sukker i en lille skål. Med håndmikser, slå flere minutter, indtil glat og bleg gul farve.

• Fjern og kassér vanille bønne pod fra mælk og fløde blanding. Fjerne en kop af den varme blanding. Mens blanding ved lav hastighed, tilsættes langsomt en kop varm mælk/fløde til æggeblandingen. Når helt sammen, hæld æggeblandingen i creme blandingen i en kasserolle og blandes grundigt.

• Kog den kombinerede blanding på medium-lav varme under konstant omrøring. At teste for vilje, tage en rustfrit stål skeen og dyp det inde i skålen. Når blandingen er tyk nok til at coat skeen, er det gjort. Anbring den kogte blandingen i en anden skål og chill helt i køleskabet.

• Hæld i en frossen cylinder og sted i en elektrisk is maker, når blandingen er afkølet. Tilslut og følg producentens anvisninger. Når is, servér straks.

Tips & advarsler

  • Hjemmelavet frossen is har tendens til at blive ganske svært, når de gemmes i fryseren. Af denne grund er hjemmelavet is bedst, når tjent og spises straks.

© 2022 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com