Frisurer til teenagere med kort hår

Kort hår kan være overraskende alsidigt, især når du er villig til at eksperimentere ikke kun med forskellige udseender, men med forskellige produkter til at få den ønskede stregtyper. For teenagere, der har travlt med skole og fritidsaktiviteter, kan kort hår være smarte og lav vedligeholdelse.

Overvej din livsstil og hår tekstur

Inden det besluttes på den korte frisure, du ønsker, overveje hvor meget tid du har til at sætte i daglig styling. Aktive teenagere, der jonglere skole, sport og andre fritidsaktiviteter bør vælge lav vedligeholdelse stilarter, der fungerer med dit hår tekstur i stedet for imod. Når den rigtige snit er på plads, bør dagligt styling være minimal.

Til yderligere hold styling tid ned, orlov bølget eller krøllet hår i sin naturlige tilstand; ligeledes, lad din naturligt glat hår være. Når du forsøger at ændre dine tekstur med opretning eller curling, flytter du til mere vedligeholdelse.

Meget kort stilarter

Meget kort stilarter at teenagere ser godt i omfatter den klassiske nisse skåret, som virker godt på oval og hjerte-formede ansigter. Selv om længden er meget kort (normalt ikke mere end én eller to inches), kan du oprette forskellige ser ud med et godt snit. Børste det lige til en klassisk stiliseret udseende, eller bruge gel eller pomade til at gøre det piecey og moderne.

Shag frisure er en messier stil, der er perfekt til teenagere, der ikke ønsker hvert et hår på plads. Lang, tyk pandehår kombinere med lang lag; shags kan variere fra øre til hage længde. Længere shags indslag frynser omkring de nederste lag, der du kan børste op på din hals.

Koniske ser kan styles på et edgy måde af kæmning pandehår opad og tilbage, samtidig med at resten af håret piecey. Du kan også style koniske ser på en blød måde, ved at tilføje mousse i stedet for gel for ekstra kontrol- og volumen.

Flere kort stilarter

En klassisk bob går aldrig ud af stil. Længden varierer fra øre til hage længde og arbejder på lige eller krøllet hår. Del bob ned i midten eller på den ene side. Vinklet bobs har længere hår mod den forreste og tilspidset til kortere længder mod bagsiden. Bære bobs med eller uden pandehår.

Andre kort stilarter, der ser godt ud på teenagere omfatter dreng nedskæringer, med lige, allover længde; vendt krøller, der er rettet op eller ud; og barberkniv nedskæringer, der fremvise skarpe kanter.

Teenagere med krøllet eller kinky hår kan bære korte Afros eller Cæsar skærer hvis deres hår er naturligt; Hvis det er glattet, vil nogen af de lige stilarter arbejde.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com