Tabel Rock Lake aktiviteter

Tabel Rock Lake aktiviteter

Tabel Rock Lake er en populær turistattraktion; placeret i bunden af Ozark Mountains og tæt på Branson, Missouri og Silver Dollar City theme park. Tabel Rock State Park er beliggende på den østlige side af søen og der er et udvalg af ferieboliger i området fra hoteller og logi til campingpladser. Søen har over 800 miles af kystlinjen og byder på udendørs aktiviteter såsom fiskeri, sejlads og vandreture.

Fiskeri

Du kan fiske hele året rundt på bordet Rock Lake og der er masser af agn butikker i Kimberling byen og det omkringliggende område for forsyninger og tilladelser. En bred vifte af forskellige fiskearter kan fanges i søen, herunder sort crappie, grøn sol fisk, store mund bas, fladt hoved havkat og hvide bas, gør fiskeri en udfordring for nybegyndere eller erfarne lystfiskere. En række professionelle fiskeri vejledninger er tilgængelige til at rådgive om agn, lokker og steder at fiske, hvis det kræves.

State Park Marina

Tabel Rock State Park Marina er beliggende inde i tabel Rock State Park, lige ved motorvejen 165, og tilbyder en vifte af sejlsport aktiviteter sammen med en nautisk butik og grill-restauranten. Marinaen tilbyder bådudlejning, waverunners, parasailing, fiskeri og dykning, sammen med daglige krydstogter på Spirit of America katamaran. Bådudlejning omfatter ski båd, dæk bådene, luksus pontoon og bass boats. Både kan lejes hele dagen eller i perioder på to timer, fire timer eller otte timer. Du kan foretage reservationer eller tale med en kundeservicerepræsentant på State Park Marina dagligt fra 08: 00 til 18: 00 på deres gratis telefonnummer.

White River Landing

White River Landing er hjemsted for specialbutikker Showboat Branson Belle og funktioner. Layton merkantile er en gammeldags butik med tilpasning, damernes tøj og smykker sammen med home decor og illustrationer, behandler, kaffespecialiteter og fødevarer. Showboat Branson Belle er en hjuldamper, opererer to-timers underholdning cruises byder på en tre-retters menu, tilberedt om bord. Underholdning kan omfatte sådanne handlinger som en antenne violinist, komikere eller en all-mandlige vokalgruppe. Branson Belle tilbyder et glimt tilbage i historien til et tidspunkt, hvor showboats var en fælles funktion af Americas vandveje.

Golf

Tabel Rock Lake aktiviteter

Der er en række golfbaner i nærheden af tabel Rock Lake.

Området omkring bordet Rock Lake har otte golfbaner, herunder Stonebridge Resort, Murder Rock Golf Club og toppen af Rock club. Mange af kurserne overse Ozarks bjergkæde og har spektakulær udsigt. Nogle kurser, såsom Stonebridge Resort, har overnatningssteder, restauranter og fritidsfaciliteter på selve ejendommen og også tilbyde coaching.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com