Sådan holder kubik Butternut Squash fra fordærves

Sådan holder kubik Butternut Squash fra fordærves

Butternut squash ligner bowling pins når intakt, men deres kød kan nemt skæres i størrelse til brug i opskrifter efter peeling og såning frugt. Ligesom andre squash sorter er butternut squash teknisk frugter, fordi de har frø indeni dem. Den bedste måde at opbevare dem er hele, men du kan spare tid ved cubing og emballage squash før tid. Opbevares korrekt, vil kuberne squash være klar, når du er at gøre din næste butternut squash-baserede opskrift.

Køle

Køle kogte eller ubehandlede butternut squash kuber er den enkleste lagringsmetode, der ikke kræver særlig forberedelse af squash kuber. Stramt wrap den cut squash i plastikfolie, og derefter sætte det i en opbevaringsbeholder til at holde luft og fugt ud. Denne dobbelt barriere tilføjer ekstra beskyttelse for squash over ved hjælp af enten dækker alene. Opbevares i køleskabet, butternut squash kuber skal forbliver frisk i op til fem dage, i henhold til "græskar og Squash: opskrifter fra Canadas bedste kokke" af Elaine Elliot.

Frysning

Frysning butternut squash holder kuberne friskere længere, men du skal tilberede kuberne før frysning dem for de bedste resultater. I modsætning til andre frugter og grøntsager, der har brug for kun delvis madlavning før frysning, anbefaler vinter squash, ligesom butternut, skal være grundigt kogt før frysning, Daniel Gasteiger i "Ja, du kan! Fryse og tør det, for: den moderne trin for trinvise Guide til konservering af mad. " Kog kuberne, dræne dem og sprede dem på en cookie ark til at fryse indtil de er solid. Overføre kuberne til fryseposer. Frysning kuber på cookie ark holder enkelte stykker af squash fra indefrysning sammen, så kan du tage som par eller så mange terninger som nødvendig fra fryseren posen. Kuberne squash vil holde sig frisk i fryseren i op til seks måneder.

Canning

Butternut squash kuber kan bevaret i krukker, som frugt, men du ikke kan bruge den samme metode til konservering du ønsker med high-syre frugt. Butternut squash har ikke en tilstrækkelig høj syre indhold at blive dåse ved hjælp af et varmt vandbad, men med et pres canner, kan du med succes og sikkert bevare den kubik squash. Kog squash kuber. Sørg for ikke at mash eller puré kuberne. Emballere kuberne i krukker og behandle i et pres canner. Den dåse butternut squash forbliver frisk ved stuetemperatur, indtil du åbner krukken.

Tørring

Butternut squash kuber kan blive dehydreret at forhindre fordærv og reducere deres bulk. Kog kuberne første før tørring dem. Bruge en mad dehydrator og fint terninger squash i selv-store tern. Sprede kuber i skufferne af en dehydrator og tørre i fem til otte timer eller indtil squash terninger har skrumpet og blive sprød. Gemme kuberne i en lufttæt beholder på et køligt, tørt sted indtil det skal bruges.


© 2021 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com