Hvordan man laver urt infunderes eddike til salater

Når du laver en simpel naturlægemidler infunderes eddike til salater og grøntsager, kan du begynde at eksperimentere med forskellige urter, frugter og eddike til at gøre en lang række infusioner for dine yndlingsopskrifter. Denne enkle eddike kan kombineres med et strejf af olivenolie i en smagfuld og sund måde at top en salat.

Instruktioner

• Bruge en steriliseret 16-ounce glasflaske eller krukke til fremstilling og opbevaring af din naturlægemidler infunderes eddike. Du kan bruge en dekorativ flaske hvis du kan lide, eller simpelthen genbruge en krukke eller flaske, du allerede har. Sørg for at flasken har en tætsiddende metal låg.

• Placer glasflaske eller krukke, og det er låget i en gryde med vand og bring i kog. Tillad krukke til koges i vandet i et par minutter og derefter slukke for varmen. Give vand til at køle lidt og derefter omhyggeligt ophæve krukke og låg og forlader hovedet at dræne.

• Sæt en tragt i mundingen af flaske eller krukke og foranstaltning i den tørret basilikum, tørret oregano og tørret timian. Fyld krukken til om 1 tomme fra toppen med apple cider eddike og segl stramt med låg.

• Tillad dine eddike til at indgyde i ca 2 uger i et køligt, mørkt sted. Efter 2 uger, stamme urter fra eddike flere gange med et fint stykke ostelærred. Sørg for, at alle de udstyr, du bruger til at belaste eddike har været grundigt steriliseres.

• Gemme dine eddike i køleskabet i ca 4 uger til at sikre, at smag og kvalitet. Bland lige dele eddike og olivenolie til top salater eller blot splash på friske eller kogte grøntsager.


© 2020 Guyunusa.com | Contact us: webmaster# guyunusa.com